„Talvehooaeg on läinud meil plaanitust edukamalt ning tänu märgatavale nõudluse kasvule täiendasimegi Egiptuse suuna reise 11 lisalennuga. Ka kevadisele koolivaheajale lisandus üks reis,“ ütles Novatoursi OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

Reisihuvilised otsivad talvisel perioodil enamasti puhkuseks kohta, kus oleks garanteeritud päike, rand ja soe meri. Samas on oluline ka reisi hinnaklass. Hinna ja kvaliteedi suhtelt on Hurghada paketid kindlasti talvehooaja parimal positsioonil,“ lisas Uustal.

Turismisektor on olnud Egiptuses läbi aegade üks väljapaistvamaid. Samuti on see haru sealse majanduse üks mootoreid. Viimastel aastatel on Egiptuse turismindus elanud üle erinevaid turbulentse ja kogu riik pingutab selle populaarsuse taastamise nimel, selgitas Uustal.

Oktoobrist aprillini kestval talvehooajal pakub Novatours reisihuvilistele 10 sihtkohta. Soojadest rannareisidest uusimad Novatoursi reisivalikus on eksootiline Sri Lanka ja Kanaari saarte suuruselt teine saar, Fuerteventura. Ettevõte pakub ka mäesuusareise Austria, Itaalia ja Prantsusmaa Alpidesse.

Uustali sõnul on ettevõtte edu valemiks õiged sihtkohad, tugevad kliendisuhted, kvaliteetne teenindus ning mahtude õige planeerimine. Ettevõtte lubadused ja sellega seonduvad selged garantiid on Novatoursi usaldusväärsuse alustalaks.

Novatours tegutseb Eestis alates aastast 2004, olles sellega staažikaim, samas ka suurim reisikorraldaja. Novatoursi turuosa Baltimaades on enam kui kolmandik.