Konradi uue peakoka Andrus Laaniste sõnul jätkab restoran oma missiooni arendada Eesti kaasaegset kokakunsti, tutvustades maailmaköökide paremikku – unustamata sealjuures põnevaid tehnoloogiaid ja kulinaarse maailma traditsioone, eelistades samal ajal kohalikku, ökoloogiliselt puhast toorainet. „Kasutan Konradi menüüs erinevaid põnevust tekitavaid tooraineid ning püüan võimalusel alati luua koos toiduga legendi või rituaali, et teha toiduelamus kliendile meeldejäävaks,” tutvustab Laaniste. „Kindlasti paneme Konradis väga suurt rõhku ka toidu visuaalsele poolele,” lisab ta. Kirgliku toidu- ja veinikultuuri kummardajana on Andrus Laaniste Eesti Peakokkade Ühenduse asutajaliige ning Cordon Bleu aumärgi omanik, samuti kuulub Laaniste juuniorsommeljeena Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni. Varasemalt on Laaniste töötanud Tallink Spa & Conference ning Park Inn by Radisson Central hotelli juures.

Peakokk Andrus Laaniste

Restoran Konrad asub Tallinnas hotellis Palace, aadressil Vabaduse väljak 3. Restoran Konrad on avatud esmaspäevast reedeni kell 11.30‒22.00 ning laupäeviti 17.00‒22.00.

Lisaks hooajati muutuvale à la carte menüüle pakub restoran Konrad nüüdsest lõunamenüüd, millega saavad kesklinna lõunatajad igal nädalal tutvuda restorani Facebooki leheküljel.

2015. aastal valiti restoran Konrad Eesti 50 parima restorani hulka.