maailma parimaid hosteleid vaata siit, Eesti parimaks aga kuulutati sel aastal Tabinoya - Tallinn's Travellers House, mis sai külastajatelt positiivse hinnangu. Eelmine aasta võitis Tallinn Backpackers.

Külastajad võivad hosteli kvaliteeti hinnata 0-100% piirides. Seekordne võitja teenis üldhindeks 96 protsenti, mis on ülikõrge näitaja. Kuid lisaks koondhindele annavad külastajad öömajale hinnanguid ka muudes kategooriates. Võitja puhul olid muud hinnangud järgmised:96% hinna-kvaliteedi suhte eest
95% turvalisuse eest
99% asukoha eest (hostel asub Nunne tn 1, Tallinna vanalinnas)
97% personali teeninduse eest
93% hosteli sisemise atmosfääri eest
96% puhtuse eest
93% ruumide eest

Eelmisel aastal Tallinna parimaid hosteleid vaatamas käies selgus, et enamus neist on opereeritavad välismaalaste poolt, mis on ka paljudes muudes pealinnades niimoodi. Tallinna vanalinnas asuv Tabinoya on aga Jaapani hostel, mida peab jaapanlane. Vaid sajakonna meetri kaugusel Raekoja platsist juhatab majutusasutusse kulunud kellanupp. Sisse astudes tuleb jalanõud ära võtta.

"Tabinoya" tähendab eesti keeles "Ränduri maja". Ööbida saab kaheksakohalistes ühisruumides ja neljakohalistes naiste ruumides, lisaks on ka privaatsed toad.

Arvustajad kiidavad selle hosteli vaikset ja privaatset elu, ehkki mõni vanem külastaja on ära märkinud ka liiga palju trepiastmeid, mis selle mõnusa privaatsuseni viivad. Asukoht ja personali sõbralikkus on saanud kõrged hinded nii eelmisel kui sel aastal.

Teisele kohale tuli Red Emperor Hostel (Aia 10, Tallinn), kolmandaks The Monk's Bunk (Tatari 1, Tallinn), neljandaks Tallinn Backpackers (Olevimägi 11, eelmisel aastal esimesel kohal) ning viiendaks Viru Backpackers (Viru tn 5, Tallinn).

Hostel Tabinoya, Tallinn - Eesti parim hostel sel aastal.
Hostel Tabinoya.