Uus liin teeb avalennu 29. oktoobril 2017 ja ühe suuna hind algusega Riiast on alates 129 eurost ja algusega Tallinnast alates 155 eurost.

airBaltic opereerib liinil Riia-Abu Dhabi 4 korda nädalas pikamaalendudeks sobiva Bombardier CS300 lennukiga. Etihad Airways on liinil koodijagamispartner.

airBalticu tegevjuht Martin Gauss: “Meil on hea meel ühendada Läti ja Araabia Ühendemiraadid meie uue CS300 lennukiga, mis lendab pikemaid vahemaid ning ulatuda lennujaamadeni, kuhu senise lennupargi lennukitega pole saanud lennata. Meie koodijagamise koostöö Etihad Airwaysiga pakub reisijaile mugavat ühendust Baltikumi lennujaamadest Abu Dhabisse ja miks mitte sealt edasi sihtkohtadesse Austraalias, Aasias, Aafrikas ja Lähis-Idas, pakkudes ühtlasi ka uusi reisivõimalusi Araabia Ühendemiraatidest Euroopa ja Skandinaavia lennujaamadesse.”

Abu Dhabi on strateegiline lennusõlm Lähis-Idas ning meelitab turiste Skandinaaviast ning Baltikumist nii Formula 1 kui Ferrari Worldiga näiteks.”

Peter Baumgartner, Etihad Airwaysi tegevjuht sõnab: “Läbi selle uue kokkuleppe airBalticuga pakume me oma külalistele suuremaid reisivõimalusi Lätti ja lähipiirkondadesse. See peegeldab kenasti Etihad Airwaysi püsivat pühendumist reisijatele aina uute võimaluste pakkumiseks ning laiendab liinivõrgustikku koostöös partneritega üle maailma.”

Reisijaid teenindab liinil Bombardier CS300 lennuk ning lend kestab 6 tundi ja 15 minutit. Ühe otsa piletihinnad algavad 129 eurost, mis sisaldab juba lennujaama- ning teenustasusid. Täieliku airBalticu lennugraafiku leiate aadressilt www.airbaltic.com .

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt Riia põhijaama kasutades lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas. Lisaks pakub airBaltic otselende Tallinnast ja Vilniusest.