1. Kleeplint

Sellega saab parandada kehvale paberile trükitud ja voltimisjoontest lagunema hakkavaid kaarte ja reisiraamatut - aga teipida kinni ka keset matka lagunema hakkavad saapad, augu telgis või kinni sahtlid ja uksed hotellitoas, mida teie äsja käima õppinud laps end vigastamata avada ei osa, ehkki tahab seda järjekindlalt teha siiski.

2. Pesulõksud
Nendega saab kokku "tõmmata" kardinad, mis päris hästi kokku ei ulatu ning lasevad sisse liiga palju valgust - või siis lasevad tänavale paista kõigel, mida te näidata ei taha.
Jälle pole odava hotelli vannitoas hambaharjatopsi? Pane pesulõks hambaharja ümber ja juba ei peagi harjased enam suvalisel jumal teab kui kaua puhastamata riiulil või valamuserval vedelema.

3.Haaknõelad
Haaknõelaga saab parandada katki läinud lukke aga ka kitsamaks kohendada matka ajal iga päevaga laiemaks jäävaid pükse.
Haaknäelast saba teha algelise "luku", kui seljakoti lukk sellega kotiriide või teise luku külge kinnitada, mida seljakotist asjade näppajatel on aeganõudvam avada.

4. Uksestopper

Tahad hostelis uusi tuttavaid leida, kes astuks tuppa sisse juttu ajama, aga uks ei püsi lahti? Või vastupidi, tahad kõik eemal hoida, aga uksel on üks ebausaldusväärne lukk? Pane uksestopper lingi alla ja seda on väljaspoolt peaaegu võimatu avada!

5. Pikendusjuhe

Ei vaja vist pikemat selgitust. Kellel poleks olnud korraga vaja laadida oma arvutit, telefoni ja kaamerat - täpselt samal ajal kui ka toakaaslasel - ruumis, kus on ainult üks pistik? Eriti perfektne olukordadeks, kui seda kõike on vaja teha lühikese aja jooksul kohvikus, rongis või muus sellises kohas, kus öö jooksul laadivaid asju vahetada ei saa. Ärge unustage adapterit!

6. Suur õhuke sall

Kasuta seda pea või õlgade katmiseks pühakodades, rannalinana ootamatult kuldsetele liivadele sattudes, rannaseelikuna palmi alla baari minnes, õhukese tekina pikal bussisõidul tukkudes.

Sobib ka kätertätukuks ootamatu vihma või supluse korral ja padjapüüriks ootamatult räpaseks osutunud hotellis.

7. Veekindel kott

Et veekindel kott on ülimalt praktiline asjade kuivana hoidmiseks, on ütlematagi selge. Aga see hoiab ka vett endas sees - näiteks kui peate rannas veel märjad ujumisriided pakkima ja panema samasse kotti oma kaamera ja telefoniga, mille jaoks vesi on kindel surm. Kui looduses telkides pole käe pärast külmikut, aga on jaheda veega veekogu, siis saab näiteks toidukraami veekindla kotiga sinna päeval jahedasse peita.