1. Playluggage kohver

Playluggage ei ole tavaline reisikohver! Lisaks põhiotstarbele, milleks on asjade kandmine, on Playluggage seerial selgelt teistest eristuv toote- ja graafiline disain. Ja loomulikult lisa funktsioon - võimalus joonistada ja mängida erinevaid traditsioonilisi mänge. Kuna tegemist on Eestis disainitud kohvriga, siis eristud see kõikidest mustadest kohvrites igal pool maialmas väga selgelt. Ja lisaks saab igaüks olla niimoodi Eesti heade asjade saadikuks.

2. Eesti kosmeetika
Miski ei mõju nahale hullemini kui tihe lendamine ja pidev kuuma kliima ning pakaselise ilma vahet pendeldamine. Eesti looduskosmeetika tootjad on oma ala tõelised teenäitajad ning uusi brände, mis sündinud Eesti loodusest Eesti teadlaste abiga, on üksjagu. Näomaskid, kreemid, deodorandid, meigieemaldajad - seda kõike on ühel reisival inimesel tõesti väga vaja!

3.Kosmeetikakott
Väikeseid ilusaid kosmeetikakotte vajab reisiv inimene tegelikult mitut - sest alati on puudu kott, kuhu koguda kõik laadijad, kõrvaklapid jms ning siis veel üks teine, kuhu mahutada väike reisiapteek plaastrite, valuvaigistite ja antiseptikuga.

4. Öölooma näotekk

Pikki lennu- ja rongireise või ka hotelle, kus korralikke pimendavaid kardinaid pole, tuleb ränduri elus ette alati rohkem, kui keegis eda soovib. Eesti brändi Ööloom näotekid on midagi mõnusalt kodust ja samas ka tõesti hea une toovad.
Ööloom on näotekk (või unemask, kui oled vanamoeline), mis kasutab loomade ürgset jõudu, sest erinevalt inimesest pole ühelgi loomal olnud kunagi probleemi unega.

Kuna valikus on palju erinevaid loomadest inspireeriutud maske, siis hea mõte on ka Öölooma kinkekaart.

5. Bold Tuesday maakaardid




Bold Tuesday kaardivalik kasvab iga kuuga, aga suurimaks hitiks on maailmakaardid, postrid ja kleepsudega postrid. Armas toode on ka Kalamaja asumikaart - esimene toode Eesti-seeriast, millel tasub silma peal hoida välismaalastest sõpradele mõeldes.

6. Linnakaardid, mida võib kortsutada

Itaalia disain ei vea kunagi alt ning kui Eesti tootjad seda õiget asja ei paku, siis uurige välja oma kalli reisihullu järgmine siht ja kinkige linnakaart, mis talle igaveseks jääb - Itaalia firma Palomar toodab linnakaarte, mis ei karda ei kortsutamist ega vett.
Palomari patenteeritud materjalist kaarte võib taskurätina taskusse toppida ning neid ei pea korralikult raamatu vahel sirgena hoidma.
Valikus on kokku üle 50 linna ja see nimekiri täieneb pidevalt. Eestis pole need kaardid veel poodidesse jõudnud, kuid veel jõuate selle tellida firma kodulehelt olevast veebipoest või Amazonist.

Ühe kaardi hind on 12 eurot.

Eraldi disainiga kaardid on saadaval ka lastele, kus on peal neile olulised vaatamisväärsused ja lõbustuspargid (hinnaga 10 eurot).

7. Inspireeriv raamat

See ei pea olema ilmtingimata Lonely Planet või muu reisijuht, mis reisihullu tuju heaks teeb. Paljude romaanide tegevuspiagaks ka reisimise mõttes huvitavad linnad ja autorid kirjeldavad oma tegevuspaiku väga täpselt, viis lugejad põnevatele rännakutele.

Vaata enne raamatupoodi minemist meie artiklit romaanidest, mis on on inspireerinud reise SIIT!

Jõulukinkide tegemise aeg!