Kuhu sõita Eesti vihmasest ja külmast novembrist? Telegraph teab, mis on kümme kõige odavamat head kohta ning kui soojad on seal õhk ja vesi!

1. Essaouira, Maroko
Max temp: 20C
Päikesepaistet päevas: 7 tundi
Merevee temp: 19C

Piltpostkaardilikult ilus Essaouira Maroko läänerannikul on täis mõnusaid kohvikuid ja galeriisid ning randa armastavad nii surfarid kui päevitajad.
Essaouira enda lennujaam on väike, kuid Marrakechi, kuhu suunduvad ka paljud odavlennud, on ainult kaks tundi väga mugava ja korraliku bussiga.

2. Bodrum, Türgi

Max temp: 19C
Päikesepaistet päevas : 6 tundi
Merevee temp: 19C

Eestlaste lemmiksihtkoht Türgi on seda põhjusega. Bodrum pakub lisaks päikesele luksuslikke hotelle ning võrratut Türgi kööki.

3. Küpros

Max temp: 21C
Päikesepaistet päevas: 7 tundi
Merevee temp: 22C

Vehemere suuruselt kolmas saar on Lähis-Idale nii lähedal, et saab osa selle soojusest. Limassol on hea koht talve ignoreerimiseks, kus lisaks päevitamisele saab saare pika ja põneva ajalooga tutvust teha.

4. Mauritius

Max temp: 29C
Päikesepaistet päevas: 8 tundi
Merevee temp: 25C

Mauritiusele kohale saamine pole ehk väga soodne, kuid novembris on see odavam kui muul ajal aastast ning samuti hotellihinnad. Kuna Mauritius asub Eestiga samas ajavööndis, siis ei tule taluda ka teiste kaugreisidega kaasnevaid probleeme ajavahest ning üksi puhkusepäev ei lähe ajavahega harjumiseks raisku.

5. Mumbai

Max temp: 33C
Päikesepaistet päevas: 8 tundi
Merevee temp: 28C

Mumbai pole India randadest kindlasti esimene mõte, mis pähe tuleb, kui temperatuurid selles megapõnevas metropolis on vihmavabast persioodist novembris aasta kõige leebemad. Lisaks glamuursetele katusebaaridele ja butiikidele on Mumbai ka suurepäraseks kohaks, kust alustada muude India kohtade avastamist.