Soneva Jani, Maldiivid

Privaatse laguuni ääres asuv 24st majakesest koosnev villadekompleks Maldiividel. Igaühel neist mitmekorruselistest villadest on oma bassein ja varikatusealune ruum, mis lubab külalistel soovi korral lageda taeva all magada.

Paljudel majadel on liumäe näol ka otseühendus all asuva laguuniga.

Lisaks on kompleksis on olemas spaa, observatoorium (muide, suurima teleskoobiga kogu India ookeanis) ning välikino.

Aadress ja telefon: Soneva Jani, Medhufaru Island, Noonu Atoll, Republic of Maldives; +960 656 6666

Sirutub poole miili pikkuselt rannale mitmete UNESCO maailmapärandi nimekirja kuuluvate vaataisväärsuste vahetus läheduses. Seega on asukoht parim, mis Hoi Anis olla saab.
Koosneb 60 rannal asuvast villast, millel kõigil on olemas veele suunatud terrassid. Lisaks kuulub kompleksi 40 privaatse ujumisbasseiniga villat.

Külastajate käsutuses on ka kolm ühiskasutatavat basseini, neli tenniseväljakut, spaa, kaks restorani ja rannabaar.

Aadress ja telefon: Four Seasons Resort The Nam Hai, Block Ha My Dong B, Dien Duong Ward, Dien Ban Town, Quang Nam Province, Vietnam; +84 510 394 0000

St Helenas Beringer veinikeldri läheduses asuv majutusasutus on kaunis boutique hotell, mis sobib neile, kes soovivad pageda viinamarjade ja veini lähedusse.

Hotellis on 68 tuba ja sviidid privaatsete terrassidega, kus paiknevad ka kaminad. Imekauneid vaateid viinamarjakasvandustele ei maksa mainidagi.

Hotelli mõnude hulka kuulub ka 3500 ruutjala surune spaa ja kohalikku hooajalist toitu pakkuv restoran, mida peab tippkokk Chris Cosentino.

Avati: jaanuaris 2017

Aadress ja telefon: Las Alcobas, 1915 Main Street, St. Helena, CA, 94574, United States; +1 707 963 7000

Ehitatud ajaloolisse Zeitz Museum Contemporary Art Africa lähedal asuvasse kompleksi, mida varasemalt kasutati viljasilo valmistamiseks. Tegemist on kõige ägedama uue hotelliga Kaplinnas.
Ultramoodsas industriaalses stiilis hotellis on ainult 28 pisut veidra sisekujundusega ja ülikauni merevaatega tuba.

Hotellis, mis kuulub Royal Portfolio hoteliketti, on mägedele suunatud vaatega restoran, spaa, katusebassein ja salong.

Avati: märtsis 2017

Aadress ja telefon: The Silo, The Silo Hotel, Silo Square, V&A Waterfront, 8001, Cape Town; +27 (0) 21 671 5502

Üksildasel Félicité graniitkivisaarel asuv hotell on luksuse viimane sõna. Igaüks 28 eraldiseisvast villast on varustatud privaatse basseini ja veinikeldriga. Kõige selle juurde kuulub ka ööpäevaringne ülemteenri teenus.

Luksuse nautimine aga süümepiinu ei tekita, sest kogu kuurort on ökosõbralik. Joogivesi saadakse ökolooglisest veesüsteemist, maalähedust ning jätkusuutlikust lisavad oma kanafarm ja maheaed.

Aadress ja telefon: Six Senses Zil Pasyon, P.O. Box 696, Bois De Rose Avenue, Victoria, Mahé, Seychelles; +248 467 1000

See rikkumatus Laose looduses paiknev hotell on huvitavaks käiguks Rosewoodi ketile, mis on peamiselt tuntud näiteks tänu sellistele hotellidele nagu New Yorgis paiknev Carlyle.

Vaid kümneminutilise autosõidu kaugusel UNESCO maailmapärandi nimekirja kuuluvast Luang Prabangist, külgneb hotell tihedate metsade, jõgede ja koskedega.

22 majutusüksusest viis on luksuslikud telgid, mida ümbritsevad kokkupandava terrassid ja privaatsed einestamiskohad.

Kompleksis on ka bistroo, kus serveeritakse nii Prantsuse kui Laose kööki. Külalistel on võimalus aega veeta spaas.

Avati: 2017. aasta algul

Aadress ja telefon: Rosewood Luang Prabang, Luang Prabang; +852 2138 2222

Huangpu jõe kaldal paiknev ultramoodsa hotelli näol on tegemist Starwood Hotelsi kolmada W-tähelise hotelliga Hiinas. Varasemad sellised asuvad Bekingis ja Guangzhous.

Hotelli 374 tuba ja 35 sviiti on ruumikad ning modernsed, hotelliketi esteetikat on täiendatud traditsiooniliste Shanghai sisustuselementidega.

Hotellimõnude hulka kuuluvad suur välibassein ja salong ning spaa, mille spetsialiteediks on taastavad kohalikku päritolu hoolitsused.

Avatakse: juunis 2017

Aadress ja telefon: W Shanghai, No.66 Lvshun Road, Shanghai, 200080, China; +86 21 2286 9999

Tegemist on St Regise teise hotelliga Dubais. See ratsutamishuvilise külalise unistus asub Dubailandi meelelahutuskeskuses maailmaklassi kuuluva poloväljaku ääres.

159toaline hotell on ühtlasi koduks ka 500 boksiga tallile, mille juurde kuuluvad poloakadeemia, takistus- ja koolisõiduväljakud ning ratsakool. Tallis oma hobuseid majutavad lapsed ja täiskasvaud on oodatud kõiki neid rajatisi kasutama.

Hotellis asub hobukirjanduse raamatukogu, mis on täis erinevaid kujukesi, muud hobukunsti ja –kirjandust. Lisaks on külastajatele avatud ratsaspordisalong, olles parim paik lõõgastumiseks ja teejoomiseks pärast õnnestunud ratsutamistreeningut.

Avati: veebruaris 2017

Aadress ja telefon: The St Regis Dubai, Wadi Al Safa 5, Emirates Road 611, Dubai, UAE; +971 4 435 4400

Pärast aasta kestnud ulatuslikke laienemistöid avas lõpuks 125 aastane Edeni hotell – Federico Fellini lemmik, muide – uksed Dorchester Collection hotelli nime all.

Tubade arv on vähenenud 121-lt 98-ni, kuid sisekujundus on väga kaunilt moodsamaks muudetud. Mõningate teenuste (terve päeva avatud õllerestoran ja varjatud asukohaga raamatukogubaar) avamist peab veel siiski pisut ootama.

Kuid restoraniäris ikoonilise tähendusega La Terrazza restoran oma imekaunite linnavaadetega on alles ja juba avatud.

Avati: aprillis 2017

Aadress ja telefon: Hotel Eden, Via Ludovisi 49, 00187, Roma; +39 06 478121

Rocco Forte kümnes hotell, kuid Kesk-Aasias siiski esimene. Ning selles ei pea pettuma.
Tegemist on mängulise ja moodsa majutusasutusega, milles asuvad 147 tuba ja 63 sviiti pakuvad kauneid panoraamvaateid. Mõnedest tubadest näeb isegi Punast merd.

Hotellil on katusebassein, neli restorani ja kohvik Aubergine, kus pakutakse araabiapäraseid ja vahemerelisi roogi.

Boonuseks on see, et hotell asub Jeddah ärirajooni südames, väga lähedal peamisele ostukeskusele, vaid 40minutilise autosõidu kaugusel Mekast.

Avati: detsembris 2016

Aadress ja e-postiaadress: Assila Hotel, Prince Mohammed bin Abdulaziz St (Tahlia St), Jeddah , Kingdom of Saudi Arabia; Assila.Sales@roccofortehotels.com

Asub 1922. aastal ehitatud hoones, mis algselt majutas Londoni sadamavõimude peakorterit. Nüüd aga on tegemist ühe vaat et Londoni kõige kaunima hotelliga.

Hotelli 89 magamistuba ja 11 sviiti on moodsad ja klanitud, kuid sisaldavad siiski selliseid klassikalisi sisekujunduselemente nagu Korintose sambad, mitmesugused kipsornamendid ja kristall-lühtrid.
Hotelli tõmbenumbriks on kahtlemata 18 000 ruutjalasel pindalal laiuv, Vana-Roomast inspireeritud spaa hammami, saunade ja küünesalongiga. Michelini-tärniga Prantsuse restorani juhib tippkokk Anne-Sophie Pic.

Avati: jaanuaris 2017

Aadress ja telefon: Four Seasons Hotel London at Ten Trinity Square, 10 Trinity Square, London; +44 20 3297 9200

Waldorf Astoria esimene hotell läänerannikul on uskumatult ülepakutud. Sellelt hotelliketilt tegelikult midagi muud ei ootakski.

Beverly Hillsi südames paiknev 12korruseline Art Deco hotelli peidab endas 5000 ruutjalast La Prairie spaad ja Michelini-tärniga pärjatud peakoka Jean-Georges Vongerichteni juhtiud restorani.
Hotellis on 170 tuba ja 51 sviiti, millest kolmel on olemas ka privaatne sukeldumisbassein. Igast ruumist avaneb hunnitu vaade Los Angelese linnale.

Avatakse: juunis 2017

Aadress ja telefon: Waldorf Astoria Beverly Hills, 9850 Wilshire Blvd, Beverly Hills, California, 90210, USA ; +1 310 860 6666

Alsteri järve kaldal paiknev hotell on esimene Hamburgis valmiv luksushotell 18aastase vaheaja järel.

Hotelli arhitektiks on kohalik arhitekt Jan Stormer, kes püüab oma loomingus peegeldada järvelaineid ja ümbritsevat pargiala. Hoone ehitamiseks on väidetavalt kulunud enam kui 100 miljonit USA dollarit.

Igaühel 131st ruumist ja sviidist on privaatne rõdu ja maast-laeni aknad, millest avaneb vaade Alsteri järvele.

Hotellis, on Leading Hotels of the World liige, on olemas ka 10 000 ruutjala suurune spaa koos basseiniga.

Avatakse: juuli 2017

Aadress ja telefon: The Fontenay Hamburg, Fontenay 10, 20354 Hamburg; +49 40 605 6 605

Pärast kolmeaastast renoveerimist- ja ümberehitustööd teeb algselt 1875. aastal avatud Rafflesi hotell taas uksed lahti.

Asub Varssavi ajaloolises linnaosas presidendipalee lähedal. Hotellis on 103 elegantset sviiti; hooajalist Poola toitu pakkuv restoran, millel on olemas ka väliterrass; sigarisalong ja kuue hoolitsusruumiga spaa.

Avatakse: juunis 2017

Aadress ja telefon: Raffles Europejski Warsaw, Pl. Piłsudskiego 3, 00-078 Warszawa; +48 22 826 32 40

Uus Philippe Starcki disainitud hotell pole tüüpiline Miami hotell.

Esiteks ei asu see üldse mitte Miami Beachil, vaid hoopis lähedalasuvas Brickellis. Tegemist on piirkonnaga, kus on palju baare, restorane ja muuseume.

Tegemist on pigem stiilse kui valulikult viimase peal majutusasutusega. Selle 124 tuba iseloomustavad puhtad ja selged jooned, mahedad toonid ja minimalism.

Katuseterrassil paikneb bassein ning samast on võimalik ka Miami vaateid nautida.

Avati: November 2016

Aadress ja telefon: SLS Brickell, 1300 South Miami Avenue, Miami, FL 33130; +1 305 239-1300

Allikas: edition.cnn.com