Hotelli spaas on olemas soojendatud vee ja viie erineva vesimassaaživõimalusega sisebassein ning sellega ühendatud mullivann õues. Maast laeni klaasist akendaga lõõgastussalongist avanevad maalimised vaated Como järvele. Pakutakse traditsioonilisi Türgi hammam-protseduure, näohooldusi, kuumade laavakividega massaaži kätele ja jalgadele. Väiksemate seltskondade tarbeks on olemas ka spetsiaalselt kujundatud erasalong mullivanni, sauna ja leiliruumiga.

Fotot: Shutterctock.com

Tohutult suur antiikse kujundusega spaa laiub 7600 ruutmeetri suurusel pinnal ning sisaldab sise- ja välibasseine, Türgi saunu, hoolitsuste kabinette, fitnessruume pilatese ja jooga tarvis ning kahte savikattega tenniseväljakut. Ainus negatiivne asi kogu selle luksuse juures on asjaolu, et ka hotellikülalised peavad spaa kasutamise eest maksma - kõigi võimaluste kasutamine maksab 31 eurot, ilma välibasseinide kasutamiseta on sissepääsutasu 20 eurot ning ainult välibasseinide kasutamise eest tuleb tasuda 18 eurot. Kuna ka kohalikud armastavad spaad külastada, võib fitnessruum pärast tööpäeva lõppu kella 17-20 üsna ülerahvastatud olla.

Vaade Roomale, Shutterstock. com

Enam kui 4000 ruutmeetril laiuv modernne spaa on tõenäoliselt parim kogu Sitsiilias ning kuulub Itaalia juhtivate spaa-hotellide hulka. Tegemist on n-ö lastevaba ruumiga, välja arvatud sisebassein, kuhu lapsed on oodatud kella 8st hommikul kella 14ni pärastlõunal. Spaas on neli thalassoteraapia välibasseini ning kogu asutuses järgitakse Kneippi tervise- ja fitnessfilosoofia põhimõtteid, mis toetuvad viiele sambale - vesi, taimed, harjutused, dieet ja tasakaal. Pakutakse massaaži, näohoolitsusi ja teisi traditsioonilisi spaaprotseduure, kuid rahvusvahelise personaliga varustatud asutus võimaldab soovijatale ka mitmeid päevi kestvaid protseduure, alates detoxkuuridest kuni salendavate ja vananemisvastaste hoolitsusteni.

Suurim spaahotell Pariisis. 13 ruumi, mille hulgas kaks suurt sviiti ja lounge'i-laadne vastuvõturuum, on kujundatud retrohõngulistena ja art deco motiive kasutades. Õhkkond tundub nooruslik ja elav. Suur valik näo ja kehahoolitsusi, milles kasutatakse taimedega lõhnastatud õlisid, on kas vananemisvastased või sportlikud - nii kuidas soovite ja valite. Isegi šampanjasessioone pakutakse. Selle spaa staariks on spetsiaalselt Molitori jaoks disainitud veeprotseduuri aparaat, milles jalgadele saavad osaks kuumad ja külmad vannid ning vesimassaaž ja kõrvadele veevulin.

Selles spaas on midagi kuninglikku. Sisenedes suundud trepist alla ja jõuad mäealusesse sügavikku, kus kunagi asusid hobusetallid. Üllatuseks on basseini ääres rivistuvate sammaste kolonnaad, päevavalge fassaadi ja päikesesalongidega sealsamas kõrval. Küünaldega valgustatud hoolitsuste ruumid on mõeldud lõõgastumiseks, neis on duššid ja hammam-varustus. Protseduuride valik on väga mitmekesine, hõlmates muu hulgas ka peapiirkonda ja jalgu, kasutatakse nii taimedel põhinevaid koorijaid kui kõrgtehnoloogilisi seadmeid, valgusteraapiat ja ultraheli.

Fotot: Shangri La Paris

Kaunilt kujundatud kolmekorruseline spaa ja tervisekeskus pakub sauna- ja Türgi sauna elamusi. Olemas on täismõõtmetes sisebassein ja jõusaalitehnika viimase sõna järgi sisustatud treeningsaal. Orientaalsetest hoolitustest pakutakse vääriskivide ja bambusega massaaži, eraldi teenused on olemas meestele.

Foto: Mandarin Orienatl


Avar spaa koosneb basseinist, saunast ja leiliruumist, hästivarustatud treeningsaalist ja paljudes lõõgastumisruumidest. Nime on spaa endale teinud meresoola ja õliga koorimisprotseduuridega ning spetsiifilise merekarbimassaažiga, mis mudib pehmeks ka kõige kangemad ja stressis lihased.

Jagades end ilu ja tervise vahel, pakub hiljuti renoveeritud Vila Vita Parc spaa paljusid erinevaid hoolitsusi. Olemas on õhu- ja valgusküllane stuudio, kus spetsiaalsed masinad efektiivselt jonnakast rasvkoes jagu saavad. Vastu võtab osteopaat, võimalik on tellida kraniosakraalteraapiat, refleksoloogi ja psühhoterapeudi teenuseid. Kosmeetikud kasutavad näo- ja kehahoolitsusteks Kanebo ja La Sultane de Saba tooteid. Kirsiks tordil on Margaret Dabbsi toodetega maniküür ja pediküür.

Kuna saar on vulkaanilise päritoluga, on peaaegu kõik sellel saarel vulkaaniline. Luksuslikus spaas tunned, kuidas maaalune energia pulbitseb, kui naudid Tiibeti kuulidega massaaži või laavarituaali, mis su naha päevitamiseks täiuslikult ette valmistab. Proovi vulkaaniliste kividega hoolitsust ja rikkalikku, kohalikust aloe verast pakatavat kehavõiet. Ning seejärel võta ette hoogne jalutuskäik rannal ja hinga sisse Atlandi kohalt saabunud värsket ookeaniõhku.

Kuue meele spaas, mis avati juulis 2015, on kujunudselementideks mauridelt laenatud kaared ja sambad. Pakutakse kohalikel taimedel põhinevaid sensuaalsete nüanssidega hoolitsusi koos meresoola ja oliivõliga, lageda taeva all asuvas ja vahemerevaatega salongis maniküüri. Jääkülmad duššid toovad su elule tagasi ruumis, kus valgus kumab läbi paekivipitside. Kasutatakse Organic Pharmacy ja QMS Medicosmetic'u tooteid.