Ratsaseiklus metsas, rabamaastikul ja rannas

Pärnumaa ei tähenda ilmtingimata puhkust ülerahvastatud rannas. Maria talus ja ratsakeskuses on rohkem loomi, kui nimi aimata lubab. Lisaks hobustele-ponidele on talu koduks loomadele, kes on lihtsalt imetlemiseks, mitte ratsutamiseks: kitsed, lambad, jänkud, kanad ja pardid. Seega põnevust jagub kõikidele!

Suvine lühipuhkuse pakett sobib nii hobuste ja ratsutamisega esmase tutvuse tegijatele kui ka kogenud ratsutajatele. Seigelda saab turismitalu kaunis ümbruses – metsas ja rabamaastikul ning kasvõi merel! Arvestama peab ainult Eesti ilma iseärasustega, näiteks juulis võib olla väga kuum ning ohjeldamatult võivad loomi rünnata parmud (ärge arvake, et te ise puutumata jääte!) – siis saab ratsutada varahommikul või hilisõhtul.

Majutuspakett kahele maksab 80 eurot. Pakkumine kehtib majutuseks kõikidel nädalapäevadel kuni 21.06 (v.a 05.–08.05) ja pühapäevast neljapäevani ajavahemikus 26.06.–31.08.2016.

National Hotel Klaipedas.

Leedu suuruselt kolmas linn Klaipeda on üks Läänemere edukamaid sadamalinnu, kuid selle mõnusalt kodune vanalinn on täis hubaseid restorane, pubisid ja kohvikuid. Kura säär ja Nida oma imelise loodusega asuvad vaid lühikese praamisõidu kaugusel, kuulsasse Palangasse on vaid 35 km.

Ehkki meist vaid mõnisada kilomeetrit lõuna pool, näeb Klaipedas siiski delfiine – etendus toimub siiski avamere asemel meremuuseumis. Ainult ühest päevast jääb Klaipeda jaoks väheks, mistõttu on väga hea mõte ööbida hotellis National, millest jalutuskäigu kaugusel asuvad Teatriväljak ja vana praamiterminal, ostukeskused, väiksed poed ning hubased restoranid ja baarid.

Puhkusepakett kahele maksab 135 eurot. Pakkumine kehtib majutuseks ajavahemikus 01.06.–31.08.2016.

Kui te veel ei ole käinud Aizpute regioonis ja mereäärses Liepajas, siis nüüd on tõesti viimane aeg seda põhjamaist paradiisi külastada. Piimamõis ei kõla küll luksuslikult, ent Berghofi piimamõis seda siiski on, pakkudes mõnusat majutust. Piima jooma ei pea – peatumine Berghofi mõisas annab suurepärase võimaluse külastada hoopis Aizpute veinikeldrit ning maitsta kohalikke veine.

Piima saab aga kasutada välispidiselt – pärast pikka päeva võib mõisas aja maha võtta ja nautida hoolitsust piimaspaas, mis taastab jõudu ja tervist!

Majutuspakett kahele maksab 175 eurot. Pakkumine kehtib majutuseks ajavahemikus 01.06.–31.08.2016.

Jaga
Kommentaarid