Tai Bohi maitsete eest vastutavad kokad, kellel Aasia retseptid on geenides.

Tallinna üks pöörasema interjööri ja põnevama menüüga Aasia restoran Tai Boh asub majas, mille ajalugu ei jää menüü tulisusele alla. Tegemist on vana apteekri elamuga, kus allkorrusel uhkeldanud apteegis oli õpipoisiaastaid veetmas kirjanik Oskar Luts ning ka „Kevade” esimesed peatükid on selles majas paberile saanud.

Sombusel päeval aitavad Aasia road siinse pimeduse ja külmuse kohe unustada.

Aastal 2014 avati esimesel korrusel Manna la Roosa. Kus aga on, sinna tuleb juurde ning kuna maja teine korrus seisis tühjana, siis sama seltskond pani seljad kokku ja rajas sinna linna ägedaima Aasia fusion-restorani. Ägedaima sisekujunduse poolest, mille eest vastutab crazy stiiliga kunstnik Soho Fond, kes on ka Manna õdusa atmosfääri autoriks. Ägedaima köögi poolest, kus maitsete paraadi juhatab nii Bangkok Hiltonis kui ka Dubai seitsmetärnihotellis nuge välgutanud Khampan. Tai Kuningriigist pärit andekas köögivõlur on ka Manna uue Vahemere maade fookusega menüü autor. Ülemise korruse Tai Bohi köögis aga annab kuuma üksnes Aasia riikidest pärit tiim. Nii et maitsed on väga autentsed, seda maja garanteerib. Menüüs on Tai, Jaapani, Vietnami ja Hiina köögi klassikuid ning ka põnevaid roogi, mis on Euroopa köögiga segatuna aasiapärase vormi saanud. Tai Bohi üks armastatumaid aspekte on joogikaart. Peale autentse kvaliteetsake on baaris kokku pandud teravaid elamusi pakkuv Aasia kokteilide valik igale maitsele.

Suvel on maja terrass üks populaarsemaid kohti turistide seas ning mokkamööda ka kohalikele, eriti soojadel suveõhtutel, kus teenindajatel tuleb jalad rakku joosta, et jõuaks piisavalt kiiresti kokteile ette kanda.

taiboh.ee

Jaga
Kommentaarid