Pirita Spa hotelli medispaasse ning heaolu- ja ilukeskusesse Hera Salongid on oodatud kõik, kes soovivad vastu pimedat sügist ja pikka talve tervist turgutada või lihtsalt nauditavalt ja tervislikult puhata. Teenuste valik on lai, medispaa taastusraviarstid ja meditsiiniline personal on kokku pannud mitmekülgse valiku taastusraviteenuseid. Näiteks võib terviseprobleeme leevendada ja ravida muda-, elektri- või parafiinravis, lõõgastuda soolakambris, mis tugevdab immuunsussüsteemi ning aitab tihti hingamisteede haiguseid põdevatel külastajatel kiiremini taastuda. Või ammutada tervist hoopis ravivannis!

Terve ja hoolitsetuna sügisesse ja talve

Keha vajab igapäevast regulaarset liikumist ja tihti napib meil selleks aega. Pirita Spa hotellis kuuluvad hoolitsuste valikusse ka rühmavõimlemised saalis ja basseinis, süvasoojus- ja külmaravid, protseduurid hingamisteedele. Heaolu- ja ilukeskus pakub lõõgastavaid hetki nii klassikaliste iluteenuste kui ka trendikate spaahoolitsustega — hellita oma keha massaaži või luksusliku kehamähisega. Vastu talve on soovitatav tervist tugevdada valgusteraapias, mis annab energiat ja on tõhus abivahend väsimuse vastu.

Paketiga soodsamalt ja rohkem

Et külastajatel oleks veelgi mugavam ja soodsam puhata ning tervist tugevdada, siis on hea võimalus valida mõni tervise-, heaolu-, ilu- või päevapakett. Hoolitsuste valik on rikkalik: ligi 150 tervise-, heaolu- ja iluteenust. Kogenud administraatorite abiga leiab iga külastaja endale sobiva hoolitsuse või paketi.

Sügiseselt vitamiinirikkad eripakkumised:

  • tervisepakett „Pirita” (massaaž 25 min, magneesiumi jalavann, soolakamber või valgusteraapia) 25 € (tavahind 41 €)
  • rahustava toimega soolakamber hingamisteede raviks 4,50 € (tavahind 9 €)
  • sügisväsimust leevendav valgusteraapia 4,50 € (tavahind 9 €)
  • klassikaline kogu keha massaaž + turgutav ekspress-silmahooldus 75 min 39 € (tavahind 56 €)

Pirita Spa hotell hoolitseb nii su keha kui ka vaimu eest, luba endale üks mõnus turgutus!

Loe ilu- ja heaolukuu kohta lähemalt: www.tallinkhotels.com

Jaga
Kommentaarid