Arensburg Boutique Hotel & Spas on kõrvutatud ajalooline ja modernne hoone ning iga tuba on teistest erinev. Hotelli ajalooline osa on ligi 300 aastat vana. Möödanikust annavad aimu koridorides rippuvad pildid, millest igaühel oma põnev lugu rääkida.

Nüüd on ka ekstreemspordihuvilistel võimalus adrenaliin lõõgastusega ühendada ja seda koos oma lähedastega kogeda. Seltskonnaga elamusi jagada on ju tõeliselt meeldejääv ja lõbus! Näiteks OFFROADi pakett sisaldab majutust neljale kahes luksuslikus superior-toas, lisaks neli tundi maastikusõitu jeep'idega. Jeep'ide orienteerumisvõistlus toimub mitmekümne hektari suurusel maa-alal. Võistlusalal on paar vana karjääri, pehmed metsarajad, tõusud, langused, veealad, jõe ületus – tõeline Saare Safari! Õhtul on seltskonda ees ootamas privaatsaun koos aurusauna, mullivanni ning spaakülastusega.

Pakett "Meelipaitav sügis" on mõeldud kahele inimesele, kes on tulnud kolmeks päevaks lõõgastavat puhkust ja poputavaid protseduure nautima. Valikus olev sügisene päevaspaapakett on soodne võimalus lubada endale üks päev täis mõnu ja erinevaid spaaprotseduure. Paketti kuuluvad herbaalaromaatne vann, ravihooldus saaremaise mudamähisega ning sära ja energiat andev näohooldus superviljadega, pärast mida tunneb end küll igaüks justkui uuesti sündinuna. Iga paketi juurde kuuluvad õnnehormoonide teket soodustavad šokolaaditrühvlid ning basseiniala, samuti sanaariumi ja saunade külastus. Arensburgi kõikide pakkumistega saab tuvuda siin.

Kui aga soovid ehedat saaremaist toidu- ja joogielamust, siis on parim paik selleks Saaremaa Veski. See on Kuressaare vanim söögikoht omanäolises tuulikus. Kohalik suitsutatud kala ning ulukiliha on road, mida peaks küll igaüks proovima. Lisaks on esindatud kogu Saaremaa õllevalik ning kiiresti tuntust kogunud veski oma õunavein. Menüüst ei puudu ka populaarsed isevalmistatud marjanapsud.

Kuid Kuressaares levib jõudsalt ka üks legend – maailma parimast valge šokolaadi toorjuustukoogist, mida on Muusa lounge'is pakutud juba tervelt 11 viimast aastat ja millest pole siiani mitte ükski peakokk jagu saanud, sest kliendid muudkui nõuavad seda. Isegi mandrilt käiakse seda jumalikku kooki juba pikki aastaid söömas.

Nüüd, kui õhtud on pikemad, pakub Arenburgi privaatne veinikelder võrratuid võimalusi pidada küünlavalgel mitmekäigulisi õhtusööke koos veinidegusteerimisega. Veinikelder avastati Arensburgi hotelli renoveerimistööde käigus aastal 2002 ning see leid on osutunud tõeliseks pärliks, millega sai alguse ka siiani paar korda aastas kogunev Kuressaare veiniklubi.

Saaremaad külastades soovitame tutvuda Kuressaare linnusega, mis on kõige paremini säilinud keskaegne linnus kogu Baltikumis. Sealt avaneb ka parim vaade linnale.

Kuressaare üks populaarsemaid kohti sündmuste korraldamiseks on Meedla Koda, mis pakub Kuressaare peatänaval erinevaid peoruume tähtpäevade tähistamiseks. Kokku on majas neli saali – suur ja elegantne lühtrisaal, väike lühtrisaal, varakamber ja võlvisaal –, mahutades peolaua taha kokku kuni 100 inimest.

Kui on soov end nädalavahetuseti lille lüüa ja mõned tantsuringid teha, pakub linna lõbusaim ööklubi – Club Privilege – selleks suurepäraseid võimalusi. Iga nädal saab nautida mõne tuntud Eesti artisti live-kontserti ning mõnusat melu.

Mis muud, kui et sügisene Kuressaare ootab sind!

Jaga
Kommentaarid