Näiteks on kaupluses unikaalne kollase 3.01-karaadise teemandiga sõrmus – niivõrd haruldast kivi omada on puhas rõõm, kuna värvilised teemandid moodustavad kõigist maailma lihvitud kividest vaid ühe protsendi.

100-protsendilise vau-efekti tagab teile lamava neiuga sõrmus, mis on kaetud 10-karaadiste teemantidega. Naise seksuaalsust ja ilu rõhutava kunstilise kavandi teostamisel on kasutatud peaaegu 2000 kivi.

Ainulaadne 16-karaadine kaelakee on traditsiooniline juveeliklassika, mis võib saada teie perekonnareliikviaks, mida antakse põlvest põlve edasi. Pärast ehte proovimist satub see kindlasti teie soovinimekirja.

Maailma moesuundade jälgijatele meeldivad kindlasti Pariisi juveelimaja Djula ehted. Nende butiike võib leida Pariisist, Monacost, New Yorgist, Macaust, aga nüüd pakutakse ka Tallinnas klientidele maailmatasemel juveele, näiteks siniste safiiride ja teemantidega ear cuff'i tüüpi kõrvarõngaid (ühele kõrvale). Oma kollektsioonidega turgu vapustavate juveelimajade ehteid kannavad sellised kuulsused nagu Kardashianid, Rihanna, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Celine Dion ja paljud teised.

Woman power ehk teemantide maailma moodsad trendid

Kunagi olid ajad, kui isegi Elizabeth Taylor ei saanud endale avalikult juveele soetada ning pidi oste järjekordse abikaasa kingitusena esitlema. Kaasaegsel naisel pole aga midagi varjata ning ta saab avalikult oma jõukusest rääkida. Teemandiga sõrmus mitte ainult ei lihtsusta teie läbirääkimisi, demonstreerides teie finantsseisundit ja kindlat positsiooni ühiskonnas, vaid toob ka tõelist rõõmu selle vaatlemisest sõrmel päeva jooksul.

Teemantide kvaliteedi maailmatase

Võib tunduda, nagu poleks teemantidel erilist vahet peale nende kaalu. Tegelikult aga võivad sellised omadused nagu puhtus, värvus ja lõige ning neid näitajaid tõendav sertifikaat mõjutada kivi hinda kümnekordselt.

Teemandi 4C hindamissüsteemi (cut – lihv, clarity – puhtus, color – värvus, carat – karaat ehk kaal) loonud Ameerika Gemmoloogia Instituudi (GIA) väljastatud vääriskivide sertifikaate hinnatakse kõige usaldusväärsemateks maailmas. Hearts Fine Jewellery pakub klientidele vaid GIA sertifikaatidega teemante. Igal teemandil alates 0.3 karaadist on olemas sertifikaadi numbri lasergraveering.

Peale selle on tähtis teada seda, kes on teemantide tarnija. Hearts Fine Jewellery teeb koostööd De Beersi korporatsiooniga, mis tagab teemantide kvaliteedi alates aastast 1888. Parima kvaliteedi tõelistele hindajatele valib Hearts Fine Jewellery parimaid teemante De Beersi oksjonilt.

Tunnetage tõelise luksuse maitset!

Hearts Fine Jewellery rahvusvaheline meeskond valib klientidele juveele erilise armastuse ja kirega kogu maailmas ning kutsub kõiki sukelduma mugavuse, stiili ja ilu atmosfääri, et saada täiel määral rõõmu juveelikunstiteoste valimisest ja soetamisest!

Tutvu uue juveelimajaga lähemalt kodulehel www.hearts.ee ja Instagramis.

Jaga
Kommentaarid