METSAVENNA JAANITULI

Eesti üks lõbusamaid jaanipidusid peetakse 23. juunil Metsavenna talus ja seda juba 16. korda.

Jaanipäeva tähistamine leiab aset looduskaunis kohas, kus tuli ja pidu tulevad võimsad nagu alati, seltsiks head ansamblid ja parimad sõbrad. Pidustusi juhib legendaarne DJ Märt Rannamäe, peaesinejaks italo-disko kuningas Fancy Saksamaalt. Ühtlasi astuvad Metsavenna kiigeplatsil üles kodumaised tegijad: Patune Pool, 5Miinust ja Respekt.

Kindlasti ei jää pidamata ka traditsioonilised jaanipäeva mängud, nagu õllelaua testimine ühislauluga „Õllepruulija“ või ülikõva mehe võistlus. Metsavenna jaanitulel on lisaks mõnusale olemisele olemas lasteala ja telklaager.

Täpsemat informatsiooni piletite ja ürituse kohta leiad SIIT ja SIIT.


VALGERANNA JAANITULI

Juba neljandat aastat järjest – Valgeranna jaanituli 23. juunil!

Pärnumaa suurimal jaanitulel astuvad üles rahva lemmikud: 2 Quick Start, Shanon, Meie Mees ja Marju Länik. Süüdatakse suur jaanilõke ning nii pisemaid kui ka suuremaid külalisi ootavad põnevad mängud, mida viib läbi Venno Loosaar. Lisaks köievedu ja sanga rebimine ning auhinnad Sakult. Väravad avatakse kell 18.00

Täpsemat informatsiooni piletite ja ürituse kohta leiad SIIT.


RAE VALLA JAANITULI

Rae valla suurim jaanituli toimub 22. juunil Jüris. Pidu on kõigile tasuta!

Meeleolukal jaaniõhtul jagub jaanimänge ja vahvaid tegevusi nii suurematele kui ka pisematele, programmi viib läbi Venno Loosaar. Laval astuvad üles rahva lemmikud Meie Mees, Hellad Velled ning noorte hiphopifännide rõõmuks ka Küberrünnak ja Karmo. Loomulikult ei puudu ürituselt maitsvad toidud koos karastavate jookidega ning pere pisematele on loodud lasteala, kus saab muu hulgas hobustega sõita. Üritus toimub Jüri kirikumõisa pargis algusega kell 18.00.

Täpsemat informatsiooni piletite ja ürituse kohta leiad SIIT.


VIIMSI JAANITULI

23. juunil toimub Viimsi Vabaõhumuuseumis traditsiooniline suur jaanipidu!

Eesti parimad artistid ja põnevad jaanimängud koos kauni lõkkega – sellest saad osa Viimsi jaanitulel, kus jätkub tegevust kogu perele. Saab süüa, juua ning mõnusas seltskonnas imelise merevaatega Viimsi Vabaõhumuuseumi nautida. Ideaalne võimalus tähistada sõprade või pere seltsis aasta valgeimat õhtut. Laval astuvad üles Marko Matvere & VLÜ, Karl-Erik Taukar Band. Õhtut juhib legendaarne Jaan Kirss. Lapsi lõbustab ja mängitab Pipi Pikksukk. Lisaks näomaalingud, ponisõit, miniautod, jäätisebuss ja palju muud. Väravad avatakse kell 18, suur jaanilõke süttib kell 20. Pidu kestab südaööni.

Täpsemat informatsiooni piletite ja ürituse kohta leiad SIIT ja SIIT.

Vaata ka Karl-Erik Taukari üleskutset:


TABIVERE JAANITULI

Kohtume Tabivere pargis 21. juunil!

Laheda jaanipäeva viib läbi õhtujuht Tarmo Kallaste, toimuvad traditsioonilised jaanipäeva mängud ja huvitavad ettevõtmised. Õhtu kütab kuumaks Põhja-Tallinn ning jaanipäeva meeleolu loob juurde pärimusmuusikutest koosnev folkansambel Frühschoppen. Ühtlasi astuvad üles üllatusesinejad!
Piletid saadaval eelmüügis Tabivere rahvamajas ja Piletilevis. Kuni 8-aastastele sissepääs tasuta. Väravad avatakse kell 20.00. Korraldaja on Tabivere rahvamaja ning lisainfot saab telefonil 5855 2765 ja 504 4479.

Täpsemat informatsiooni piletite ja ürituse kohta leiad SIIT ja SIIT.

Jaga
Kommentaarid