... edu selles konkurentsitihedas valdkonnas eeldab tõsiste proovikivide ületamist – eelarve on piiratud, tuleb tagada maksete turvalisus ja reageerida kiiresti muutuvatele turutingimustele. Eesti fintech-ettevõtte Wallester loodud platvorm Wallester Business pakub edasimüüjatele tõhusat lahendust, mis on loodud spetsiaalselt selle ärivaldkonna vajadusi silmas pidades.

Äri eripära

Eksklusiivsete rõivaste ja tossude edasimüügiturg on likviidne, kuid tiheda konkurentsiga ja kiirelt muutuv. Tuleb operatiivselt reageerida uutele ja limiteeritud mudelite turule saabumisele, osaleda oksjonitel ning teha kiireid oste, et müüa need edasi maksimaalse kasumiga. Samal ajal on vaja pidada silmas järgnevat:

Kiirus: traditsioonilised finantsinstrumendid on tehingute kiireks kinnitamiseks ja vormistamiseks liiga aeglased.

Turvalisus: uute limiteeritud mudelite turule saabumise ajal on vaja teha korraga suur hulk makseid, mis suurendab märgatavalt pettuste ja kelmuste ohtu.

Kulud: makseteenuste eest makstavad tasud tulevad edasimüüja kasumi arvelt, mistõttu on oluline leida optimaalseima hinnastamismudeliga makseteenus.

Kuidas Wallester Business aitab leida lahendusi?

Wallester Businessi platvorm pakub uuenduslikku edasimüügiäri jaoks optimeeritud makselahendust, mis lihtsustab maksete teostamist ja kasvatab kliendi äri kasumlikkust.

Wallester Businessi edasimüüjatele mõeldud toote peamised eelised:

  • Tasuta whitelisting: võimaldab maksete automatiseerimist ja tagab arve turvalisuse kliendi poolt valitud platvormidel.

  • Puuduvad igakuised tasud: Wallester Business vabastab edasimüüjad regulaarsetest tasudest ja võimaldab seeläbi rohkem teenida.

  • Palju kaarte, väga palju kaarte: esimesed 300 maksekaarti on täiesti tasuta ja iga järgnev kaart maksab kõigest 0,10 eurot kuus.

Wallesteri loodud REST API kaudu on võimalik väliste platvormide lihtne lõimimine ja eksklusiivsete BIN-ide soetamine.

Finantside paindlik juhtimine

Wallester Businessi üheks eeliseks on võimalus mobiilirakenduse kaudu avada silmapilkselt virtuaalkaarte. See võimaldab teha oksjonitel mitmeid samaaegseid pakkumisi, mis suurendab märkimisväärselt eduvõimalusi. Samuti on võimalik eelarvet muutunud turuolukorda silmas pidades kiiresti ümber korraldada. Antud funktsionaalsus on äärmiselt kasulik, kui limiteeritud tossud ja rõivaesemed ostetakse oksjonitelt või kui need esmakordselt müüki paisatakse.

Operatiivsus ja turvalisus

Wallester Businessi platvorm tagab maksete turvalisuse vastavalt üldtunnustatud PCI DSS 1 infoturbestandardile, mis on eriti oluline suure hulga samaaegsete maksete korral. Lisaks pakub Wallester Business muid edasimüüja tööd hõlbustavaid võimalusi, näiteks whitelisting valitud platvormidel ning 3DS-i automaatne autentimine. Kõik see teeb tööprotsessi märksa lihtsamaks ja kiiremaks, vähendab riske ning võimaldab olla konkurentidest sammu võrra ees.

Edunäite: StockX-i platvormi aktiivne kasutaja, Wallesteri klient

Kasutades võimalust luua ühe hetkega piiramatu arv Wallester Businessi virtuaalkaarte, suurendas StockX-i platvormi kasutaja oma eduvõimalusi Yeezy eksklusiivsete tossude piiratud müügi ajal. Igale virtuaalsele kaardile vajalikke limiite määrates jagas kasutaja vahendid suure arvu panuste vahel ja ostis piiratud müügi käigus mitu paari tosse. Pärast seda müüs ta eksklusiivsed tossud järelturul 50-protsendilise juurdehindlusega.

Täiuslik äripartner

Wallester Businessi platvorm eristub teistest oma paindlikkuse ja laienemisvõimega, mis võimaldab kiiresti kohaneda muutuvate turutingimustega. Konto registreerimise protsess ja platvormil töö alustamine kulgeb kiirelt ning intuitiivne kasutajaliides tagab kõikide funktsioonide kasutamise lihtsuse.

Kui soovite olla edasimüügiäris veelgi edukam, on parim aeg võtta appi Wallester Business!

Loo tasuta konto SIIN.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid