Silma Retreat asub ajaloolise Silma Jahilossi kinnistul, mis tänasel päeval on erakätes. Ööbimiskoha kodulehel on kirjas, et Retreat maja asub Jahilossi läheduses. „Silma Retreat on ideaalne paik, kui on soov minna loodusesse, järele andmata linna luksustest,“ seisab kodulehe kirjelduses. Maja on sisutatud Itaalia ja Prantusmaa tippdisainerite loominguga ja seintel on Eesti kunstnike maalid.

Pühapäevast neljapäevani on hind kahele inimesele 250 eurot öö kohta. Kahe öö hind on 400 eurot. Nädalavahetusel tuleb kahel inimesel välja käia 290 eurot öö eest, kahe öö hinnaks on 500 eurot. Lisakülalise hind lapse kohta on 25 eurot, kahe öö puhul 20 eurot. Täiskasvanud lisakülalisele maksab öö 50 eurot, kaks ööd 40 eurot.

Silma Retreat

Silma Retreat

Silma Retreat

Varem kuulus kinnistu Ain Seppiku ettevõttele OP Credit OÜ. Nüüd kuulub see 2020. aastal asutatud ettevõttele OÜ Kallusilma, mille osanikuks on Regina Seppik. Ettevõtte tegevusvaldkonnaks on kinnisvaraalane tegevus. Majandusaasta aruandeid pole ettevõte esitanud.

Jaanuari alguses kirjutasime, et keskkriminaalpolitsei pidas kinni Ain Seppiku ja tema kaks poega kahtlusega altkäemaksu andmises. Lisaks peeti kinni ka 56-aastane mees, kellele esitati altkäemaksu vahendamise kahtlustus. Kahtlustuse järgi lubati altkäemaksu enam kui 100 000 eurot, millest 25 000 kanti ka juba üle.