1. Vaikus
Nädalavahetustel on majutuskohad tihtipeale täis ja on raske leida vaba nurgakest või vaiksemat olemist. Nädala sees on aga külastajaid vähem ja võid rahus nautida mõnusat olemist. Oled sa kallimaga, siis saab segamatult nautida restoranis või spaa- ja saunakeskuses üksteise seltsi. Teinekord on aga vaja lihtsalt üksi omaette olla ja lasta meeltel ning kehal puhata. Lastelgi on toredam, kui basseinivees jagub neile ruumi rohkem.

2. Soodsamad hinnad ja paketid
Nädala sees on kahtlemata ka soodsamad hinnad nii erinevatel pakettidel kui ka tavamajutusel. Eriti hea hinnaga on just nüüd pakett Saun Terviseks. Ja mis saakski olla mõnusam, kui võtta saunadest viimast. Et saaks kehale puhastust ja meelele puhkust.

3. Pühapäeval saabumisel boonus
Nädala sees puhkamine ei tähenda seda, et puhkama peab argipäevadel. Puhkus võib alata juba pühapäeva lõunast. Näiteks saab Kubija hotell-loodusspaas pühapäeval saabumisel kümmelda ka välisaunades, mis argipäevadel hinna sisse ei kuulu.

4. Ideaalne ka kaugtöö tegemiseks
Kuna Kubija hotell-loodusspaas on väga võimas traadita internet, siis on see igati sobiv ka kaugtööks. Kui töö võimaldab distantsilt tööd teha, siis peaks seda võimalust kindlasti proovima! Miski ei jää tegemata, kuid saad end koguda kauni looduse keskel. See annab ka tööle uut hoogu ja värskust.

5. Personaalsem teenindus ja rohkem valikuvõimalusi
Kui külastajaid on hotellis vähem, siis on ka teenindus personaalsem ja parem on leida sobivat aega protseduurideks. Olgu selleks siis massaaž, iluhoolitsus või kasvõi paastumine.

Kokkuvõttes on minipuhkus kasulik nädala sees mitmes mõttes — sa saad tegelikult väiksema raha eest rohkem. Nii vaikust, kiiremat ja personaalsemat teenindust kui ka rohkem valikuvõimalusi aega veeta. Seda saab männimetsa keskel ja järve ääres asuvast Kubija hotell-loodusspaast küllaga. Saad kaasa hea mälestuse ja elamuse!

Kubija hotell-loodusspaa ootab!

Kubija hotell-loodusspaa Facebook
Spaa koduleht
Võru, Männiku 43a
Telefon: +372 786 6000 / +372 504 5745
Jaga
Kommentaarid