7. Edinburgh
Nordic Aviationi lendudega saab Šotimaa pealinna Edinburghi lennata alates 28. maist 3 korda nädalas. Liin on käigus kuni 3. oktoobrini.
Edinburghi minekuks ei peagi pikalt põhjust otsima. Linnas toimub kogu aeg midagi ning alati leiab ka midagi uut ja huvitavat, mida kogeda ja näha. Kui mõelda linnale kasvõi suure festivali või Hogmanay ajal, siis neist üritustest ei tahaks küll keegi ilma jääda. Samas võib hingetuks võtta linna mitmekesine arhitektuur oma võimsa lossi ja salapärase keskaegse vanalinna ning georgiaanliku nn uue linna - moodsa Leithi linnaosaga.

Lisaks on Edinburghis veel suur hulk erinevaid galeriisid, muuseume ning muid atraktsioone, mis pakuvad ahvatlevat valikut ka kõige nõudlikumale perele.

Tõele au andes ei pea Edinburgist elamuse saamiseks üldse minema tavapärast kunsti-kultuuri-ajaloo teed. Uidata tasub hoopis mööda kõrvaltänavaid Stockbridge´i või Grassmarketi ümbruses, kus võib leida mõne veidra kaupluse, kulinaariapoe või mõnusa väikese kohviku.
Edinburgh on võrratu linn, mida kannatab lihtsalt nii-öelda sirvida ja aja maha võtta. Niimoodi mitte midagi tehes võite ennast lõpuks tänada, et olete selle paiga võlud avastanud muuseume ja tavalisi turismiatraktsioone läbi rühkimata.
Kas me toidust juba tegime juttu? Edinburghis on üksnes Michelini tärniga restorane viis tükki, rääkimata joogikohtade valikust alates rõõmsatest viskipubidest ja lõpetades moodsate disainerbaaridega.
Jah, selles linnas võib tegevusrohkeks minna ja võib ka vihma kallata, kuid linnal on ikkagi nii palju pakkuda, et ainult väga külm inimene jääb linna võlude suhtes ükskõikseks.

Nordic Aviationi lendudega saab Šotimaa pealinna Edinburghi lennata alates 28. maist 3 korda nädalas. Liin on käigus kuni 3. oktoobrini

Edinburgh

Igavene linn Rooma võib ju olla ja jääda igavesest ajast igavesti, aga just eeloleval suvel saab sinna Tallinnast otse lennata.
Roomas seisavad antiiksed varemed ja varakristlikud pühamud kõrvuti renessansiaegsete palazzo’de ja baroksete purskkaevudega - Trevi on pärast terve igaviku kestunud renoveerimistööd taas avatud! - ja sama ajal ei tunne end keegi nagu ülerahvastatud vabaõhumuuseumis, sest restoranid, vinoteegid ja disainipoed on selgelt pärit kaasajast.

Vueling hakkab lendama Tallinna ja Rooma vahel.
Vuelingi lennud 21.06.2016-14.09.2016
Rooma-Tallinn: väljumine T 23:00, saabumine K 3:30
Tallinn-Rooma: väljumine K 4.15, saabumine K 6:40

Rooma

Rikkumata loodus, puhta ja kirka veega rannade ning sõbralike inimestega mõnusat atmosfääri. Lisaks on Horvaatia üks parimaid aktiivse puhkuse sihtkohti, mida pakume.
Aurinko korraldab puhkusereise nendese Horvaatia rannikulinnadesse.

Pula

Berliini kord saab Tallinnast otse lennata ja siis jälle ei saa. Sel suvel saab väga hästi nii Nordic Aviationi kui airBalticu lendudega.
arim aeg Berliini külastamiseks on muidugi suvi. Ka kohalikud võtavad ilusast ilmast, mida aga võtta annab ja veedavad aega tänavatel, jõgede ja järvede ääres ning osalevad üritustel, mida toimub kogu linnas hulgaliselt.
start slave end slave
Pärast maailmakuulsa Berliini müüri langemist on linn kiiresti muutunud üheks Euroopa põnevaimaks loome- ja kultuurikeskuseks. Tänapäeval on Berliin mitmekülgne linn, mis on tuntud nii elunautijate keskusena (siinsete pidude kestust mõõdetakse pigem päevades kui tundides), ajaloohuviliste sihtkohana (Berliin oli paljude 20. sajandi tormiliste sündmuste keskpunktis) kui üha enam ka perepuhkuse veetmise kohana, sest linnas leidub rohkelt haljasalasid: nt lokkav Tiergarteni park, Volkspark Friedrichshaini park ning Mauerpark, kus toimub pühapäeviti vanakraamiturg.
start slave end slave
Pisipõnnide jaoks on palju mänguväljakuid ja atraktsioone. Kuigi Berliini maine on boheemlaslik ja üürihinnad veel madalad (aga need on tõusmas), on linnal palju pakkuda ka nõudlikumale kliendile ja ärireisijale alates uhketest hotellidest ja šikkidest boutique'idest Michelini tärniga tunnustatud restoranideni. Kas Berliin on tõeline Euroopa multitalent? Pole kahtlustki.

Berliin


Campania on suurte kontrastide kants: alates piirkonna kärarikkast pealinnast
kuni püstloodis kaljude ja nendel asuvate villadega hingematva Amalfi rannikuni. Pea iga vaade Campania rannikulinnakestest sobib piltpostkaardiks. Tänu pehmele kliimale, ranniku ilule, rikkale ajaloole, kunstile ja muidugi legendaarsele toidukultuurile on see piirkond igati muljetavaldav.

TEZ Tour ja
korraldavad puhkusereise Lõuna-Itaaliasse

Loe veel:
Campania

Odessa on Musta mere pärl ja erakordse kultuuritaustaga sadamalinn, mida seovad Tallinnaga pikaajalised sõprussuhted. Nüüdsest on meie reisijatel võimalus natuke rohkem kui kahetunnise lennu järel külastada Odessa maailmakuulsat Ooperiteatrit, jalutada legendaarsel Deribassovskaja tänaval või lihtsalt nautida rannarõõme garanteeritult soojas kliimas. Kohtumine Odessa elanikega on juba sündmus omaette ja väärib ettevõtmist.
Nordic Aviation alustab Tallinn-Odessa lendude korraldamist 28.maist 29. oktoobrini korra nädalas laupäeviti ja ajavahemikus 22. juuni kuni 24. august kaks korda nädalas kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennu kestvus on 2h 15min.
Odessa ja Tallinn on sõpruslinnad aastast 1997.

Odessa

Zakynthose saar asub Joonia meres, Peloponnesose poolsaare kõrval. Saar on eelkõige tuntud oma kauni Navagio ehk Laevahukuranna poolest. See lumivalge rand ning piimjas-elektrisinine merevesi on lihtsalt ebamaiselt kaunid. Kõike seda kroonib rannal seisev laevavrakk, mis sattus siia 1980. aastal, mil piraadilaev Kreeka ja Türgi vahel seilates vedas salakaubana tubakat ja alkoholi. Ühel tormisel ööl sundis Kreeka merevägi laeva kontrolliks randuma, piraadilaev asus põgenema, kuid jooksis karile ja jäigi igaveseks rannale. Alkoholist ja tubakast on saanud legend ning imeilusa ranna külastusest iga Kreekas puhkaja unistus. See Kreeka saar paistab silma hämmastava looduse, pikkade ja pehmete liivarandade ning mugavate linnakestega, sobides hästi nii perepuhkuseks kui romantikat ihkavatele paaridele, aga ka neile, kes otsivad erksaid seiklusi. Zakynthos on Joonia mere üks kauneimatest ja populaarseimatest saartest.
TEZ Tour ja Novatours viivad sinna puhkama!

Zakynthos
Peloponnesose poolsaar