Saka on üks vähestest Eesti mõisakompleksidest, mis on tervikuna taastatud. Nii Itaalia renessansiarhitektuuri näiteks sobiv härrastemaja kui mõisa territooriumil asuvad hilisemad ehitised ja neid ümbritsev park on hoolikalt renoveeritud.

Saka mõis oma erilise asukoha, privaatsuse ja erinevate võimalustega sobib niihästi puhkuseks, tööalasteks väljasõitudeks kui kuni 100 osavõtjaga pidulike vastuvõttude ja pulmade pidamiseks.
Külastajate käsutuses on nii luksuslikku majutust pakkuv härrastemaja kui 33 toaga hotell, suvetingimustes ka kämpingumaja, karavani- ja telkimiplats.

Hotelli juurde kuulub ka privaatne SPA saunade ja väikese basseini ning erinevate kehahooldusvõimalustega. SPA teenustavalikuga tutvu lähemalt siin.

Toitlustus

Toitlustust pakub Härrastemajas paiknev Ida-Virumaal parimaks peetav a´la carte restoran, kus lisaks igapäevasele toitlustamisele saab tellida pidulaudu mõisa erinevatesse saalidesse.

Suurepärane asukoht

Eelkõige paelub Saka mõis oma asukohaga Põhja-Eesti pankrannikul keset iidset parki, 70 aastat tagasi loodud Ontika maastikukaitseala läänepiiril. Pargipaviljon, lehtla ja arvukad pingid pargiteede ääres võimaldavad omaetteolemist, nautida rahu ja vaikust.

Külastajate käsutuses on tenniseväljakud ja rannavõrkpalliväljak, samuti laste mänguväljak ja külakiik, mõisa lähiminevikku meenutavad militaarrajatised, klooster, Alutaguse seikluspark Pannjärve ja Kohtla Kaevandusmuuseum.

Tule Saka mõisa ja veendu selles ise!


Sügis Saka Mõisas (2 ööd)

Soodushind kahele 135 €/ 2 ööd
Paketi tavahind 226€
Check in: 14.00
Check out: 12.00

Paketis sisaldub:

Majutus kaheses toas (2 ööd)
Hommikusöök (2 korda)
Hommikumantlid toas
Kaks lõõgastavat massaaži (20 min)
Soolakambri seanss kahele (30 min)
Leili- ja aurusauna ning basseiniala külastus (2 korda х 1,5 tundi)
Lapsed
Lapsed kuni 3 a. TASUTA
Lapsed 4 a. kuni 12 a. 11 EUR
Lapsed 13 a. ja vanemad 22 EUR

Hind sisaldab majutust lisavoodil ja hommikusööki.
Info ja broneerimine:
Telefon: +372 3364 900
E-post: saka@saka.ee