Suusarajad on kindlad ja ohutud?

Suusaradu on igale maitsele. Suusanõlvad Tatrates — 49 km Jasna Madal-Tatrates ja 24 km Kõrg-Tatrates sobivad isegi kõige nõudlikematele suusatajatele. Algajatele on mõeldud laiad ohutud sinised rajad, kogenumatele huvitavate laskumiste ja imeliste vaadetega punased rajad. Suurepäraste suusa- või lumelauaoskustega inimesed hindavad Lomnické Sedlo kõrgemaid nõlvasid ja suuremaid laskumisi või saavad teha akrobaatilisi trikke tasuta suusaaladel. Jasna Madal-Tatrates on maailma kõige kaasaegsem köisraudtee — Funitel, mis viib suusatajad 2024 meetri kõrgusele üle mere pinna.

Pole kindel, kust alustada?

Tulge suusakooli! Kui teie või teie lapsed puutuvad suusatamisega kokku esimest korda elus, siis suusakooli tunnid on ideaalne algus puhkusele (sest paari päeva pärast olete võimeline laskuma mäe otsast, mida pidasite saabumisel võimatuks). Tatranska Lomnica ja Strbske Pleso alas asuval suusakoolil Maxiland on enda spetsiaalsed rajad. Lõbusad tegelased õpetavad teie lapsi libedal teel ohutult liiklema ja suusaradadel erinevaid manöövreid tegema. Suusakool on mõeldud lastele alates kolmandast eluaastast. Muuseas ei ole suusakooli lastel vaja suusapasse. Sel ajal kui lapsed õpivad suusatamist, saate teie veeta aega oma valitud rajal.

Suusatamisest tüdinud?

Proovige midagi uut. Madal- ja Kõrg-Tatrad ei tähenda ainult suusanõlvasid, vaid ka palju muid talvetegevusi, mis kindlasti meeldivad nii teile kui ka teie lastele. Puhkekeskused Jasna Madal-Tatrates, Tatranska Lomnica, Strbske Pleso ja Stary Smokovec Kõrg-Tatrates pakuvad kelgutamist mägedest, avatud uisuväljakut või võimalust proovida uusi liikumisvahendeid: tobogani kelku, suusahübriidi skifox või suusaratast — jalgratast, millel on rataste asemel suusad.

Pikki jalutuskäike armastavad inimesed saavad minna matkaradadele. Et matk veelgi unustamatuks muuta, võite läbida selle lumeräätsadega. Räätsadega matk ei sobi väikestele lastele, kuna kõige lühemad matkad kestavad 2—3 tundi ja see on väikelaste jaoks liiga pikk.

Kardad külma?

Tere tulemast troopikasse! Tatrad pakuvad isegi troopikat — tuleb üksnes külastada Slovakkia suurimat veeparki Tatralandiat ja talv muutub koheselt suveks. 32 kraadi sooja, erinevad basseinid, veetorud, vannid ja saunad, massaažid ja mõned palmipuud — piisavalt tegevust üheks päevaks. Ja nagu kõikjal Tatrates, veepark on mõeldud kõikides vanustes külastajatele, nii leiavad põneva tegevuse kõige väiksemad lapsed, noorukid ja ka täiskasvanud.

Teile ei meeldi järjekorrad? Tellige teenused internetist!

Kõik lastega reisijad teavad, milline piin on järjekorras seista. Kolm aastat tagasi võeti Tatrates kasutusele elektrooniline teenuste pood GoPass, kus saate maksta vajalike teenuste eest: osta suusapassi, puuduva suusavarustuse ja sissepääsu veeparki või maksta majutuse ja suusatundide eest. Kõike seda kodust väljumata ning järjekorras seisimine jääb unustusse.

Jaga
Kommentaarid