Reisikorraldaja Novatours lisas suurenenud nõudluse tõttu suvised lisalennud Rhodosele ja Bulgaaria suunal Burgasesse. Kokku lisandus 2225 lennukohta.

„Nõudlus reiside järele on endiselt hea ja hetkel näeme huvi kasvu Bulgaaria ja Kreeka sihtkohtadele. Rhodose suunal on planeeritav kasv võrreldes eelmise aastaga ligi kaks korda ja Burgase suunal 34 %,“ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

„Kreeka suunal on mahult kõige suuremat aastast kasvu tegemas Korfu saare reisid, mille reisijate hulk peaks tõusma veidi alla kolme korra. Kreeta saare reisijate arv peaks kasvama ligi 16%,“ sõnas Uustal.

„Avasime 2016 suvereiside müügi juba mullu ning varajased tellijad on broneerinud tänase seisuga ligi kolmandiku Novatoursi uue hooaja reisidest,“ märkis Uustal. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on kiiremate broneerijate arv kasvanud ligi 12%, lisas ta.

12. suvehooaja värskemad sihtkohad on Novatoursil Peloponnesose poolsaar ja Zakynthose saar Kreekas, Bodrum Türgis ning Campania Itaalias.

Uue hooaja avavad aprillis otselennud Tallinnast Türki, Antalyasse. Järgnevad Kreeta, Bulgaaria ning Kreeka, Rhodose ja Itaalia reisid. Juba tuttavad Korfu ja Sitsiilia saar, Portugal ning Costa de Almeria rannik Hispaanias on endiselt Novatoursi reisikavas. Suvehooaja oodatav kasv novembriks on võrreldes 2015 suvehoojaga 13%.

Sihtkohtade populaarsuse tagavad kvaliteetne teenindus, võimalused erinevatele sihtgruppidele, head ja kontrollitud hotellid ning mõistlik lennuaeg. Reisikorraldaja edu valemiks on õiged sihtkohad, tugevad kliendisuhted, selged garantiid ning mahtude õige planeerimine.

Novatours on tänaseks tegutsenud Eesti reisikorraldusturul enam kui 12 aastat, olles sellega üks staažikamaid ja stabiilsemaid reisikorraldajaid siinsel turul. Novatours grupi turuosa on Eestis, Lätis ja Leedus üle 30% turust.