Rohkem kui lihtsalt ööbimist soovivatele inimestele on mitmeid majutuspakkumisi lisateenustega, millest eelkõige väärivad esiletoomist Hibiscus Spa hoolitsused. Maitseelamusi pakub 50 parima seas olnud kauni merevaatega á la carte'i restoran Wicca, mis hurmab hõrgutavate roogadega ning milles on tunda peakokk Angelica Udekülli tähelepanu.

Kas oled tundnud neljapäeva lõunal kiire ja tegusa töönädala lõpu lähenedes, et vajaksid hetke iseendale ja tahaksid linnakärast välja? Soovid tunda, kuidas hinge saabub rahu, liiklus jääb iga kilomeetriga vaiksemaks ja lummavad merevaated panevad argipäeva unustama? Sõites mööda mereäärset teed läbi männimetsade, silmates aeg-ajalt mõnd imeilusat maakodu või kaunist majakest mere kaldal, tajud kohale jõudes esimesena eriliselt värsket mere- ja männimetsa õhku, mis kutsub väikest jalutuskäiku tegema. Oma retkel kohtad kallistavaid puid, veepiiril voogavaid uhkeid rannaroose ning kusagil väga-väga kaugel võid tajuda linnasiluetti. See emotsioon mähib sind rahu sisse – sinna, kus elu leiab iseenesest üles teistmoodi ja hoopis aeglasema käigu. Valides lõõgastuseks soojas ja päikeseküllases vee- ja saunakeskuses algava päevaspaa, tunned tavapärasest soojemat õhku ning otse akende taga kõrguvaid uhkeid männipuid.

Loe lähemalt vee- ja saunakeskusest SIIT.

Pärast basseinides ja saunades mõnulemist ootab külastajaid Hibiscus Spa, mis kutsub rännakule läbi viie maailma. Spaas on kasutusel kaubamärk Cinq Mondes, mille toodete ja hoolitsuste valik koosneb parimatest hooldusrituaalidest üle maailma. Brändi kontseptsioon on tunnistatud spaade A-klassi kvaliteedimärgiga ning on spetsialistide poolt kõrgelt hinnatud. Brasiiliast on pärit väga tõhusad tselluliidimassaažid. Põhja-Aafrika toob külastajani lõõgastavad massaažid ja aromaatsed kehakoorimised. India ajurvedast inspireeritud massaažirituaal on kunst luua harmoonia keha, meele ja vaimu vahel, et taastada tasakaal. Prantsuse Polüneesiast tuleb lihaspingeid leevendav massaažirituaal, mis tänu dermapunktuurtehnikale parandab energiaringlust kogu kehas.

Bali saare lillede rituaali näole on sealsed printsessid kasutanud juba 16. sajandist, et säilitada puhast ja säravat näojumet. Jaapanist pärineb eriline näomassaaž KOBIDO, mille nautimine oli kunagi ainult ülikute privileeg. Massaažitehnika on tuntud kui üks parimaid näonaha nooruslikkust taastavaid ja pikendavaid hoolitsusi.

Loe Hibiscus SPA hoolitsuste kohta täpsemalt SIIT.

Pakkumine “Unusta end Jaapanisse”, et tunda end kui tõeline Jaapani ülik.

Hoolitsused algavad aromaatse vannirituaaliga, kus taimede erilised lõhnad ja värvid mõjuvad tõeliselt rahustavalt.

Näohoolitsus
KOBIDO – ilurituaal Jaapanist, mille vananemisvastane toime on silmanähtav. See silub kortse, annab nahale sära ja tugevust. Hoolitsuses keskendutakse eriti silma- ja huulekontuurile, dekolteele, kätele ning jalasäärtele. Loomulik tõstev toime saavutatakse tänu erilisele Jaapani käsimassaažitehnikale Kobido.

Näohoolitsuse lõppedes tunned, nagu oleksid saanud kogu keha massaaži.

Päeva lõpetuseks on võimalik nautida Hiinast pärit jalgade hoolitsust, mis on mõeldud väsinud ja raskete jalgade probleemide leevendamiseks. Taaselustav ja dreneeriv massaaž koos naturaalsete toimeainetega on pärit Hiina farmakopöast. Jalad tajuvad kiirelt värskendavat tunnet, kergust ja elujõudu.

Lahkudes loen Hibiscus Spa seinalt teksti, mis saadab mind koduni:

Siin, Laulasmaa Hibiscus Spas, jalutab päev mööda õisi.
Jalutab kibuvitsapõõsate vahel nõnda, et tuul raugeb
ning tormist saab vaikus.
Astub moel, et puudutab oma sammudega hinge ja ihu.
Tuleb nii, et annab silmale ilu, kehale elu ja vaimule jõu.
Jalutab mööda ent jäljed jäävad kauaks.
Ja neid jälgi lained Sinust niipea ära ei uhu…

Jaga
Kommentaarid