Tegemist pole mingi tavalise parvlaevaga, kus on kitsad kajutid, vaid hoopis luksushotelliga veekogul, millel saad nautida imelisi virmalisi. Seda kõike pakub sulle 1960ndatel ilmavalgust näinud ja tänaseks uuenduskuuri läbinud Volda-nimeline skandinaavialik parvlaev Norras.

Uhke parvlaev asub idüllilises Norra väikelinnas nimega Tromsø. Päeval avanevad hunnitud vaated linnakest ümbritsevale imekaunile loodusele ja mägedele. Kusjuures mägede tippu katab suurem osa aastast lumi. Just seetõttu võib ka suvel märgata rohelusega kaetud mägedel armsaid lumelaigukesi.

Õhtul saad aga kustumatu elamuse, kui õues on virmalised. Muuseas asub linnas ka suur ülikool ja huvilistele on avatud mitmed lokaalid, kus saab nautida kirgast ööelu. Tegemist on linnaga, kus asub elaniku kohta kõige rohkem pubisid. Nii et kahtlemata igav seal ei hakka.

340-ruutmeetrisele Voldale mahub elu nautima 14 inimest ja seal on seitse magamistuba. Lisaks on kaunil parvlaeval avatud planeeringuga elutuba ja köök, kus leidub ka suur söögilaud. Muuhulgas on Vlodal ka pisut privaatsem kaptenisalong.

Uskumatult avaral parvlaeval on suured aknad, mistõttu saavad külastajad nautida virmalisi ka otse mugaval diivanil pikutades.

Kui hindadest rääkida, siis konkreetse pakkumise saamiseks tuleks võtta hotelliga ühendust. Siiski on kodulehel välja toodud ka üks näidispakkumine: 4-päevane täisteeninduse, eratranspordiga linna ja lennujaama ning sadamasse pakett maksab 2100 eurot inimene.

Tundub põnev ja tahaksid sellest osa saada?

FOTOD ja täpsema info parvlaeva kohta leiad SIIT.