„Idee enda Ameerika-muljeid ja reisilugusid kirja panema hakata tuli Mihklilt endalt ning loomulikult haarasime võimalusest kohe kinni,” ütles Go Traveli turundusjuht Anu Vane. “Oleme koos Mihkliga varem paar lahedat USA reisi korraldanud ning seetõttu teame, kuivõrd Mihkel reisida armastab ja kui muhedalt iroonilise nurga alt maailma vaatab. Kindlasti on see väärt lugemine igale reisihuvilisele.”

„Mõni inimene kohe näeb asjade sisse ja asjadest läbi, küsib õigeid küsimusi ja paneb lugejadki küsima ja nägema. Mihkel Raud on just selline inimene,“ iseloomustas koostööd tuntud rännumees ja Go Traveli nõukogu esimees Tiit Pruuli. “Soovitan tema tekstidel kindlasti pilku peal hoida.”

Uusi lugusid leiab Raua reisinurgast paar korda kuus, neid saab jälgida veebiaadressilt gotravel.ee/mihkelraud. Kas uuest reisiblogist võiks ühel hetkel välja kasvada ka mõni reisiprogramm või raamat, ei tea hetkel veel ei reisibüroo ega Raud ise, kuigi tegijate sõnul on hea koostöö korral kõik võimalik.

„Hakkan aga vaikselt minema ja eks siis paistab, kuhu tee mu viib,“ kirjutab Mihkel Raud.

Mihkel Raud on laulja, kitarrist, kirjanik, blogija, saatejuht ning ajakirjanik. Muusikuna teatakse teda kõige paremini Singer Vingeri, Mr. Lawrence’i ja Lennaga seoses, saatejuhina nägi teda viimati jutusaates “Kolmeraudne”. Praegu elab ja töötab Mihkel Chicagos.