Gurmeetoidu ja klubitajate koht

Tatra mäestiku regioon on kuulus oma toitude poolest. Enamik toite vastab ka meie maitsele, kuna Slovakkias on populaarsed kartuli- ja kapsatoidud, koogid jne. Tatraid külastades proovige kindlasti rahvustoitu bryndzové halušky — küpsetatud tainatükid brõnsa LOKSAga —, küpsetatud kartulipannkooke või Laskonky't — kreemikook kreeka pähklitega.

Madal-Tatrates on 16 restorani, kust võite leida nii traditsioonilisi Slovakkia toite kui ka Itaalia roogasid või burgereid. Kõrg-Tatrates on veelgi enam turiste meelitavaid kohti.

Mägedes on meelelahutust rohkem kui ainult maitsemeeltele. Üldlevinud ettekujutus on, et puhkeaeg mägedes võrdub sanatooriumiga, kus tuleb üles tõusta kohe koidikul ja minna magama enne südaööd. Kuid tegemist on vaid müüdiga — suusakeskustes on elav ööelu. Madal-Tatra puhkekeskuses on ööklubi Happy End ja Kõrg-Tatrates muusikabaar Humno. Mõlemad meelelahutuskohad on avatud kuni koidikuni ja pakuvad naudingut isegi kõige rajumatele klubitajatele.

Ekstreemmeelelahutus — mitte ainult suusatajatele

Neile, kes on juba suusatamisest väsinud, kuid soovivad vabaõhutegevusi — puhkekeskuses on erinevaid meelelahutusvõimalusi. Näiteks mootorsaanid, skifox-kelk, ekstreemharrastused — BMX'i lumerattad. Väiksematel nõlvadel pakutakse tuubitamise võimalusi.

Kõrg-Tatrates on palju võimalusi mitte ainult aktiivse meelelahutuse otsijatele. Soovides rahulikumalt puhkust veeta, on välja pakutud mitmeid jalgsimatkaradu. Üks neist juhatab Studeny joani, samuti on erineva raskusastmega matkaradu mägedes või võimalus külastada muuseumi.

Suurim veepark

Liptovi Tatrate piirkonnas asub Kesk-Euroopa suurim veepark Tatralandia. Pargis on enam kui 300 erinevat meelelahutusvõimalust, 26 veetoru ja 14 basseini nii mage- kui ka mereveega, temperatuurivahemikus 26—38 °C isegi talvel. Veepargis on peale erineva pikkusega veetorudest allasõitmise võimalik sukeldudes jälgida veealust korallide maailma.

Tatralandia veepargis on olemas ka saunaala, golfisimulaator, 5D-kino, bowling ja restoranid.

Jaga
Kommentaarid