Ja seda kõike vaid poole tunni autosõidu kaugusel Tallinna kihisevast kesklinnast.

Luksus igas toas
Laulasmaa SPA Hotellis ja sealsamas kõrval asuvas suuremat omaetteolemist pakkuvas Rannaresidentsis on kokku 150 tuba. Külastja saab valida erinevat klassi tubade vahel ja hoolimata klassist avaneb igast toast rahustav vaade merele või metsale.

Puhkevõimalused spaas ja rannas

Rannas on palliplatsid, hotellis laste mängutuba, ümberkaudsetes metsades osoonirikkad terviserajad, läheduses ürgne Paldiski pankrannik ja madal lahesopp, mis otsekui loodud surfamiseks. Läheduses asuvad Keila juga, ajaloolised mõisakompleksid ja kõrvalolevas Lohusalu sadamas toimuvad kuulsad tantsuõhtud.
Tegevust leiavad seal ka golfisõbrad — Niitvälja Golfikeskuses saab väärt õpetust algaja golfar ja mängumõnu ka juba kogenud mängija.
Spaast saab laenutada jalgratta, palle, rannatarbeid, käimiskeppe ja soovi korral korraldatakse ka käsitöö õpitubasid või tuuakse kohale suisa orkester. Ainult taevas on piiriks.

Maitsenaudingud gurmaanidele

Merevaatelises a´la carte restoranis „Wicca“ saab lisaks ihule söönuks ka hing. Road valmivad eelkõige Eestimaal kasvanust, finessiks restorani peenralt võetud lille- ja maitsetaimed. Just seetõttu on pakutav gurmee põhjamaiselt värske, puhta, selge ja tuttavlikult karge mekiga. Need maitsed on tõstnud „Wicca“ Eesti parimate restoranide sekka — 2013. aastal juba kolmeteistkümnendaks.
Spaakeskuses on ka buffet-restoran, kus saab hommikuti keha kinnitada ja rahulikult sume, soojal ajal terrassile laienev „KohWicca“.
Suvel on keset kuuma rannaliiva ja ilusa ilmaga avatud rannamuusikast küllastunud rannabaar.

Tervise eest kantakse hoolsalt hoolt

Merelise Laulasmaa SPA vee-ja saunakeskuses on tavapärasest soojema veega ujumis-, väli-, laste-, vastuvoolu- ja massaaźibasseinid. Ihu harimiseks on auru-, leili-, kivi- ja soolasaun. Vaimu saab puhastada sanaariumis, hingerahu annab tuttavlikult ürgse ja koduse hõnguga puuküttega saun. Kõrge merevaatega tornisaunas saab lisaks leilile nautida mereliselt silmapiirilt hunnitut silmailu.

Puhkus ja töö käsikäes

Laulasmaa SPA konverentsikeskuses on kõik tööks ja mõttetalguteks vajalik, alustades esitluste, seminaride ja koosolekute läbiviimiseks vajalikust tehnikast, lõpetades üheksa erineva suurusega saali ja seminariruumiga. Suurimasse saali mahub üksteist kuulama kuni 480 inimest.

Nädala jooksul oli võimalik osaleda auhinnamängus, vastates küsimusele mitu erinevat klassi hotellituba leidub Laulasmaa Spaas. Meil on heameel teatada, et auhinna saab Mari-Liis Kreem. Palju õnne ja mõnusat puhkust Laulasmaal! Võtmae võitjaga ühendust.

Auhind: “3 päeva ja 2 ööd kahekesi koos Laulasmaal”
Paketti  kuulub:

  • 2 ööd majutust kahele täiskasvanule standardklassi toas 
  • hommikusöögid 
  • vee- ja saunakeskuse piiramatu kasutus 7:00-22:00 
  • hommikumantlite kasutus 
  • parkimiskoht hotelli parklas
  • Wifi
  • kaunis loodus ja liivarand
  • auhinnapakett kehtib kasutamiseks kuni 16.05.2014 ja seda ei vahetata rahaks

4 spaahoolitust Laulasmaa Spa Merelises spaas:

  • lõõgastav vann merevees (20 min.) 
  • vahemereline kehakoorimine (30 min.) 
  • merevetikamassaaž (30 min.) 
  • näohoolitsus „Merebriis“ (30 min.)

Info ja broneerimine:
telefon +372 687 0888, e-post: sales@laulasmaa.ee

Jaga
Kommentaarid