Enamik Alpides asuvaid kuulsaid Euroopa kuurorte võib teile maksma minna terve varanduse, kuid Tatrad ei paku mitte ainult soodsamaid hindu, vaid ka parima kvaliteediga teenuseid. Siin on lühike õpetus selle kohta, kuidas nautida suusa- või lumelauasõitu säästlikult!

Suusatamine Tatrates- sama hea kui Alpides, aga kaks korda odavam

Prantsuse või Šveitsi Alpid on tavaliselt kõige ihaldatum suusatamis- või lumelauaga sõitmise koht. Kuid Tatra mäestikus asuvaid mitte nii kuulsaid kuurorte valides võite säästa palju eurosid, näiteks maksab nädalalõpp Slovakkias umbes 190 eurot inimese kohta, kuid Prantsuse Alpides ekstreemsporti harrastades tuleks maksta vähemalt 380 eurot.

Nende jaoks, kes ei ole kuigi vilunud suusatajad või lumelaudurid, ei pruugi oma varustuse kaasavõtmine olla parim ja odavaim valik. Varustus peab alati vastama suusatamisoskustele ja kui teie oskused paranevad väga kiiresti, võib juhtuda, et vajate iga päev uut varustust. Et mitte maksta kaks korda, laske Tatrate rendipunktide asjatundlikel töötajatel valida selline varustus, mis vastab teie kõikidele vajadustele. Peale selle aitab oma suuskade või lumelaua koju jätmine säästa autos veidi ruumi.

Nagu igal pool maailmas, peaksid kokkuhoidlikud rändurid järgima teada-tuntud kuldreeglit — mida varem broneerite, seda rohkem säästate raha. Suurimal hotelliketil Tatry Mountain Resorts on ka eripakkumine neile, kes teevad oma broneeringu varakult: 45 ja rohkem päevi ette broneerides on hind 20% väiksem ja 14–44 päeva ette broneerides 10% soodsam. Lisavõimalusi luksushotellides peatumiseks ja soodsama hinna saamiseks otsige SIIT!

Eriline kaart, mis aitab säästa raha ja nautida Tatraid täiel rinnal

Kui olete kokkuhoidlik rändur ja otsustate külastada Tatraid, siis te ilma GOPASSi kaardita toime ei tule. Kiipkaart, mida saab kasutada isikliku mäepiletina, tagab kõige soodsama hinnaga mäepiletid ja teised tooted e-kaupluses. Peale selle kaasneb selle kaardiga hulgaliselt muid soodustusi, nagu ürituste piletid ning soodushinnaga suusatunnid ja -laenutus.

Kõik Tatrates asuvad kuurordid pakuvad palju tasuta meelelahutusvõimalusi. Sajad inimesed naaberriikidest tulevad vaatama Tatra templit — jääkamakatest ehitatud kirikut, mis on samuti kuulus suurepäraste kontsertide ja etenduste poolest. Peale selle saab Hrebienoki kuurordis peatudes sõita köisraudteega üles ja nautida sõitu 2,5 km pikkusel kelgurajal ning see on kehtiva mäepileti omanikele tasuta.

Ekstreemse talispordi harrastamise järel on väga tähtis taastada oma energia maitsva ja toitva kõhutäiega. Kuigi Tatra kuurordid on kuulsad peente restoranide poolest, leidub ka soodsamaid valikuvõimalusi: 1145 meetri kõrgusel asuv restoran Pizza&Pasta Štart pakub suus sulavaid pitsasid ja lummavaid vaateid. Kui valite Kosodrevina restorani, siis saate maitsvaid roogi nautida Madal-Tatrate suurimal terrassil.

Kuulus nimi ei tähenda alati paremat kvaliteeti. Mõnikord pakutakse vähem tuntud kohtades esmaklassilisi teenuseid ning just seetõttu võivad Tatrates asuvad kuurordid olla selleks talveks parim ja soodsaim valik.

Jaga
Kommentaarid