Lavendel Spa hotelli sauna- ja lõõgastuskeskuse saunadest on erilist kuulsust kogunud suitsusaun, kus saunaelamusele lisavad värvi mõnus vihtlemine ning karge külma vee tünn, kuhu on karastav pärast suitsusauna sisse hüpata.

Veel on klientide käsutuses klassikaline aurusaun, soolasaun ning madala temperatuuriga lõõgastussaun. Samuti väga sooja veega (41 °C) Jaapani vann, mullivann ja lõõgastusbassein väikese kose ja kaarsillaga. Kõige selle nautimisel pole kiiret kuhugi – kliendil, kes on lunastanud pääsme sauna- ja lõõgastuskeskusesse, on seal viibimise aeg piiramatu.

Lavendel Spa hotelli ajalugu ulatub aastasse 1975, mil hotell ehitati endisaegse Kirovi kalurikolhoosi tribüünidele. Sellest ajast on säilinud ka Lavendel Spa hotelli unikaalse kujuga valubetoonist katuseprofiil. Hotell ise on aga pidevas uuenemises ja jätkuvalt tehakse renoveerimistöid, et pakkuda oma külalistele parimat.

Lähedal pealinnale, kuid samas ka sellest piisavalt kaugel, on Lavendlis võimalik veeta rahulik puhkus eemal linnakärast ja samas osa saada Tallinna aktiivsest kultuuri- ja spordielust.

Ja kui ühel päeval kipub sügisväsimus võimust võtma, siis väikese energiasüsti, et taas jaksata, saab Lavendlist – terakese turgutust koos nautimisväärsete spaahoolitsuste, maitsva õhtusöögi ja rammestavate saunamõnudega.

Tere tulemast hubastele spaaretkedele Lavendel Spa hotelli ja maitserännakutele restorani LUU.

Lõõgastavate kohtumisteni!

Jaga
Kommentaarid