„Soov pakkuda parimat paneb pingutama. Oleksime võinud ju tegelikult veel täiesti muretult mõne aasta remondiga venitada, kuid tulenevalt kindlast tahtest tagada oma külalistele kõrge kvaliteet ja elamus, otsustasime remonditööd ette võtta pigem varem kui hiljem,” selgitab AQVA hotelli ja spaa juht Roman Kusma.

„Usun, et kõik, kes on kunagi varem hotellis ööbinud, on leidnud end olukorras, kus numbrituppa saabudes jookseb esimese mõttena peast läbi küsimus, millal siin viimati küll remonti tehti,” ütleb Kusma. Selles on ka terake tõtt – tihtipeale püüavad hotelliomanikud oma majast välja pigistada viimast ning remondiga ülemäära ei kiirustata. Põhjus võib olla milles tahes. Seetõttu ongi pisut üllatav, et hotell, mis 2018. aastal alles oma 10. sünnipäeva tähistab, võtab ette kapitaalse uuenduskuuri.
„Meie hotellis peatub aastas umbes 60 000 inimest, ligi kümne aasta jooksul on siin ööbinud üle poole miljoni külastaja. Seega on paratamatus, et ka ruumid selle väga suure inimhulga tõttu pisut oma esialgsest särast kaotanud on,” kõneleb Kusma. „Kuid nagu juba öeldud – soov pakkuda parimat sunnib pingutama.”

Kõik uueks!

Remonditööde käigus tehti hotelli peamaja ilmet värskendavaid töid peaaegu igas vallas ning oma endise olemuse säilitasid suuremalt jaolt vaid hotellitubade vannitoad, kus on kasutatud marmorkivi. „Kivi kestab aastakümneid, kümne aasta jooksul ei juhtu sellega midagi. Siiski tuli üle poleerida kõik kunstkivist valmistatud kraanikausid, uue kuue said selga ka vannitubade värvi vajanud osad. Seega pole patt öelda, et uueks või vähemalt uuendatud sai kõik,” on hotellijuht uhke.
AQVA hotelli ja spaa külastajad mäletavad kindlasti hästi vaipa, mis kattis pea kõiki põrandaid. Suurim väljakutse oligi just selle vaiba asendamine: vajas ju uut katet enam kui 2000 m2 põrandapinda. „Kui seinu saab alati üsna lihtsasti üle värvida, siis põrandakate on märksa püsivam sisustuselement,” sõnab Roman Kusma.
Otsus tellida tavainimese jaoks üüratu kogus põrandakatet langetati üheainsa väikese tootenäidise põhjal. „Pidime suutma koos sisekujunduse autori Merlin Tiiveliga (Nion Disain), kes ühtlasi on vaipkatte disaini autor, teha valiku meeter-korda-meeter-näidise põhjal. Loomulikult ei anna see väike fragment tulemusest tervet ettekujutust, kuid kokkuvõttes läks kõik kenasti ning nüüd ongi põrandaid katmas täpselt soovitud, hubast tooni vaipkate, mida on lihtne ja hea hooldada.”
„Teine element, mis värskelt valminud tubades kindlasti tähelepanu köidab, on voodipeats. Selle lai puidust raam lisab toale luksuslikkust, samas kui sametine kate annab hubasust,” kõneleb Kusma.

Kindel lubadus

Olgugi et nüüd, kus remonditööd lõppenud, võiks jääda tehtut nautima, kuid ometi see nii ei ole. Ees ootav kümnes tegevusaasta toob uut ja põnevat kõikidele külastajatele. Infoga kursis olemiseks soovitab Roman Kusma hoida silma peal AQVA kodulehel www.aqvahotels.ee.
„Eesmärk on olla jätkuvalt eestlaste lemmikhotell, -spaa ja -veekeskus. Kvaliteedis järeleandmisi me teha ei kavatse, pigem vastupidi – proovime seada latti alati kõrgemale, et külastajad lahkuksid meie majast ainult suurepäraste emotsioonidega ning tuleksid alati tagasi. Lisaks uuenenud ruumidele ootab siin kindlasti alati ees parim emotsioon teadmisest, et hotell annab endast kõik, et kliendi puhkus või tööreis oleks erakordne,” võtab Kusma vestluse kokku.

Kui soovid uuenenud hotelliga lähemat tutvust teha, luba endale mõnus talveaja argipäevapakett!

Pakett sisaldab:

  • majutust kahekohalises standardklassi toas (1 öö)
  • hommikusööki
  • hommikumantli kasutust
  • veekeskuse, saunakeskuse ja jõusaali piiramatut külastust
  • osalemist vesiaeroobika, vesivõimlemise või süvaveeaeroobika treeningutes (E–N)
  • üht spaahoolitsust (45 min pea- ja õlavöötmemassaaži või 60 min klassikalist jalahoolitsust Pedix Marina Vital Classic või 60 min Shanghai jalamassaaži)
  • Hind 68 € inimene / 1 öö*

* Hind kehtib vaid tingimusel, et toas majutub vähemalt 2 täiskasvanut.

Olles toas üksinda, lisandub paketi hinnale 32 €.

Pakett kehtib 21. detsembrini 2017 (P–N).

Broneerimine:
tel 326 0005, 326 0014, 326 4464
info@aqvahotels.ee

Jaga
Kommentaarid